Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Komik Şeyler 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TolqaAnac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 196

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Fıkra : Delinin biri bir gün doktoruna gider ve iyileştiğini söyleyerek serbest bıraklımasını ister. Bunun üzerine doktor:
-Sana bir soru sorucağım doğru bilirsen burdan çıkarsın. Deli:
-Peki anlaştık sor sorunu. Doktor:
-Sen 10 katlı bir binanın tepesine çıksan bende aşağıda bir bardak su tutsam.Şimdi aşağıya atlar mısın atlamaz mısın? Deli:
-Niye atlayım ben delimiyim der? Doktor içinden adamın gerçekten iyileştiğini düşünür ve neden diye sorar. Deli:
-Ya bardağı çekersen : ))

Temel yılbaşı için bilet almış ve büyük ikramiye Temel’ e çıkmış. Aradan 3 ay geçmiş. Temel’ in borcu olduğu bakkal, manav ve diğer esnaf toplanıp Temel’ in önünü kesmişler:
- Ula Temel, büyük ikramiye sana çıktı, 3 ay oldu. Hala borcunu ödemedin daa!! Temel’ in cevabı :
- Ula zengin oldu değişti demesunlar daaa : )

Temel ölmüş ve öteki dünyada görevliler listeye bakmışlar. Temel’e:
– “Ya, senin adın listede yok sen bugün ölmeyecektin yanlışlıkla ölmüşsün. Seni tekrar dünyaya göndereceğiz. Ama kurallara gore insan olarak gönderilemezsin. Ancak istediğin bir hayvan olarak dünyaya gönderileceksin. Ne olmak istersin?” Temel biraz düşündükten sonra:
– “Yunus balığı olayım”, demiş. Ve anında yunus balığı olarak dünyaya ışınlanmış. Aradan 3 dakika geçmeden Temel tekrar öteki dünyaya dönmüş. Görevli sormuş:
– “Ne oldu ya? Biz seni şimdi gönderdik niye geldin?” Temel masum bir şekilde cevaplamış:
– “Yüzme bilmiyordum, boğuldum!” )

Kekemenin bir tanesi Ankara’ da bir kekeme okulunu arıyormuş. Bir türlü bulamayınca bir bakkala girip sormuş :
- Kakakakarrrdeeeşşş bububuralalalalarda bibibir kekekekekeme okukukukukulu varvarvarmış. Nenenenerede?
- Kardeş okulun nerede olduğunu bilmiyorum ama senin zaten kekeme okuluna ihtiyacın yok, gayet iyi kekeliyorsun demiş : )

Temel ile dursun bir inşaatta çalışıyorlarmış. İnşaatın 10. katına çıkacaklarmış. Asansörün önüne gelmişler, bakmışlar kendilerinden başka asansöre binen yok, gelen giden yok. Başlamışlar merdivenden yürüyerek çıkmaya. Yolda bir usta sormuş :
- Niye asansörle değilde yürüyerek çıkıyorsunuz? Temel :
- Ula asansörde 6kişilik yazaydi. Bekledik gelen giden yok. Bizde yüreyerek çıkayruz daaaa : )

Akıl hastanesinden kaçan iki deli, karşıdan gelen bekçiyi görünce,
iri gövdeli bir çınarın arkasına saklandılar.
Bekçi, onların ayak seslerini işitmişti. Sordu; “Kim o?”
İçlerinden biri kedi gibi miyavladı.
Bu başarılı miyavlamadan sonra bekçi yürüyüp gidiyordu ki
delilerin ayakları altındaki yapraklar hışırdadı.
Bekçi geri dönüp yine seslendi: “Kim var orada?”
İkinci deli cevap verdi; ” Bir kedi daha.”

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri