mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Server kurana gm lik

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eda2363
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 349

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Sizden İsdeğim Vsro filesli server kurmanız egy olucak yada Hamachili fakat 0 lag 0 bug olucak loaderle girilmiyecek lag bug olmuyacak Bilgisayarımda 8GB Ram var Siz Oturdugunuz yerden gm olucaksınız benim bilgisayarımda server kurulu olucak. Yada Siz bana sadece Konu Göstericeksiniz Videolu Anlatım olan dosyaları saglam olan ben kurabilirsem gm olucaksınız konu bulamadıgım icin acıyorum zaten bulabilsem bende kurabilirim Bence iyi bir Teklif

Eger Vsro Filesli Server Olursa Silk Satışı geliri v.b lerden %25 pay alıcaktır dediğim gibi sağlam hamachili server kurarsa server tutulursa ordan Vsro server Filesli servere geçicegiz oradada gm olucaktır.

Son düzenleme:
Server kuran adamın gm liğe ne ihtiyacı olacakki :D Kurabilen kendine kurar zaten senin vericeğin gm lik nesine yarıcak :D

komik cocuk acık sağlam bilgisayarı 1 ay acık tut bakalım kac para gircek sana kurdum ben zaten Vsro filesli hadi ßß

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri