Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

BuraLar Bizim :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mishaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 57
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

tanımıyormusun burnell de senin savascindi dimi zmanında bi gün unutmam biliyomusun zmanında samuelle o cara item aktarirken seni görmüştüm :) samuelden item aktardin o cara sonra geçtin onda oynadin madem senin deil Burnell? simdi neden Lykia loncasinda senin çarin olm bana yalan atma senin secerini bilirim ben :D ben köseye sıkısmam sıkıntı etme sen mekan geniş :) gayette rahatim ben kaçicak göcücek sakinicak yada gizli sakli iftira aticak birseyim yok benim hersey net sekilde görülür bilirsen bakmasini :)

sana artık acıyom lan varsa oyle bir iddan varsa koy ss herkes görsun

uzun sac seni :m08::m08::m08::m08:

bu konu uzar gider pasa :) en güzeli bu kamili kendi haline birakmak :) yaz yaz dur la samuel sen buralara oyun içindede yandaslarina karala beni istedigin adama istedigin kişilere benide karala loncamızda karala istedigin seyleri söyle hakkımızda atis serbes kafana göre takil sen seni kendi haline birakiyorm :) sana uycak olursak sabahi ederiz burada gekesiz laf kalabaligi seninki konu senin olsun kendin yaz begen sonra yan üyeliklerinden aç onlarlada yaz kendini savun kendin begen kafana göre takil varsa 2 3 yandasın onlarida cagir onlarda konussun burda tek kalma canınınz sıkılmas yorum yazma geregi duymuyorum seninde ne mal oldgunu biliyorum kendimide bildigim için o ekledigin sslerde küfürü edende ben olmadigim için içim rahat sıkıntı yok sen kafana göre takil burda :)

Ağlama Yeğenim :D

Konu UZARMIŞ PEHHHHHHHHHHHH YÜRÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ ANCA GİDERSİN

Pabucumun MURADI ;)
Uza Lan YoL AL :D
Uzun Saç :D Seniiii

Önce şunu belirtmek isterim ki burası bir oyun. Ve hiçbir yer kimseye ait değil. Oyunun herhangi bir mapidir. Oyun olduğu ve rekabet olmasi gerektiği için illa ki bir kısmın birbirine üstünlüğü olmasi gerekir fakat bu üstünlük küfür ile veya bir yerleri sahiplenme ile olmaz efendiler.
Yahu birisine küfür ederken kendi anneniz, kardeşiniz oldugunu hiç mi düşünmezsiniz gafil insanlar.
Sorsak hepinizin yaşı büyük, karakteri oturmuş, olgun insanlarsınızdır. Yazık! Yaptığınız yorumu geri dönüp okuduğunuz da çok mu beğeniyorsunuz? O destansı üşenmeden yazdığınız yorumları teker teker okudum, içinden adam akıllı bir cümle bulmayı bırakın şöyle dursun adam akıllı tek kelime bulamadım. Bunu küfür edenler için değil, herkes için söylüyorum. Küfür etmek, aşağılamak nasıl bir karakter yapısı, nasıl bir olgun insan işidir ben anlam veremiyorum. Güya birbirinize laf söyleyerek aklınız sıra anlayacağınız türden söyleyeyim 'laf soktugunuzu' mu zannediyorsunuz?
Yazık yemin ederim yazık. Seviyenizi bu kadar düşürmenizi beklemezdim.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri