kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

LanetLiLord Ve SaLLamaLarı :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mishaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Leydix Le Ws Yapcakdı Tamam Geliorum Dedi Ve Kaçdı Gitti :)

Sözde Hepiniz KraLsınız Ztn

2pn9m.jpg
[/url][/IMG]

Lafta'sınız . .

' Çünkü Nafta'snız ;)

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Leydix Le Ws Yapcakdı Tamam Geliorum Dedi Ve Kaçdı Gitti :)

Sözde Hepiniz KraLsınız Ztn

2pn9m.jpg
[/URL][/IMG]

Lafta'sınız . .

' Çünkü Nafta'snız ;)

lan lanetli diyonda sizn onda ne farkınız varlan alayiniza soruyom lan bir tek mavilerden gecen yunus fatih haric lan siz diyer yakamozlular dune kadar leydix hırsız diyordunuz simdi leydix kardesınızmı oldu hırsız iso olm biraz kendinize bakın lan birde utanmadan sonra laf carpın ben her zamn derım lanetli de yüz kere dedım gerksız konu acma ama o ne yapsın sizn boyle gereksız konulara oda gerksız konu acıyor görende seni merkürde herkesi yıkıyor sanacak sen ilk önce oyun icin basaksına abi dayi demeyi bırak kendine güven bırak hırsızı leydi kac para vermıste edit almıs lan anca hak yemıs edit calmıs bunuda sizde bizde alah ta biliyor olm sen simdi kimi savunuyon oyle birini savunki bize helal diyelim size ama bakıyom ki sizde onun seviyesınde olmasanız bir hırsız övmesınız lan

Al Bİ KAÇ DANE RESIM CIKARDIM SİMDİ ÖVDÜGÜNÜZ ADAMA BAKINDA SİZ NE DEMİŞSİNİZ :D

İYİ BAKIN ! ;)

di-3DYT.jpg

BU SÖZLER SİZE AİT DEİLMİ ŞİMDİDE O HIRSIZ KARDEŞİNİZMİ OLDU :m08:

di-7EYOJ9VO.jpg

di-6D8E.jpg

HIRSIZ ZAZA :D
Şİmdi ßu Hırsız ZAZA KaRdeşinizmi Oldu :D Çölde Lan ZAZA HIRSIZ ZAZA dıodunuz :D
Şimdi ise Kardeşim Bayrak VeRsene :m08:

İŞDE SİZİN KİŞİLİGİNİZ bu :ka19:

iyi forumlar...!:ka19:

Son düzenleme:
lan lanetli diyonda sizn onda ne farkınız varlan alayiniza soruyom lan bir tek mavilerden gecen yunus fatih haric lan siz diyer yakamozlular dune kadar leydix hırsız diyordunuz simdi leydix kardesınızmı oldu hırsız iso olm biraz kendinize bakın lan birde utanmadan sonra laf carpın ben her zamn derım lanetli de yüz kere dedım gerksız konu acma ama o ne yapsın sizn boyle gereksız konulara oda gerksız konu acıyor görende seni merkürde herkesi yıkıyor sanacak sen ilk önce oyun icin basaksına abi dayi demeyi bırak kendine güven bırak hırsızı leydi kac para vermıste edit almıs lan anca hak yemıs edit calmıs bunuda sizde bizde alah ta biliyor olm sen simdi kimi savunuyon oyle birini savunki bize helal diyelim size ama bakıyom ki sizde onun seviyesınde olmasanız bir hırsız övmesınız lan

Orası Beni İlgilendırmez Ben Saygıdan Benden BuyukLere Abi Derim Tosun . İstiosanız Kral oLun Ben Atar Yaparım Siz Gider Yapın o zaman Hep Laftasınız .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri