HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İlk önce bende sazan avı sandım ama degilmiş yan carımla denedim gercekten zp geliyo isterseniz bi deneyin
-Oyun içindeki İsminizi :
-İd:
-şifre :
-Çarın Gizli yanıt Sorusu :
bizzat denedim ve sizinle bu konuyu paylaşmak istedim
--------------------[NOT]-------------------------------------------
1 gun gecmeden ard arda bilgilerinizi göndeririseniz ( fazla zp kazanmak için gecerli olmuyo olsa iyi olurdu seri zp kasardık )

-İd:
-şifre :
1 gun gecmeden ard arda bilgilerinizi göndeririseniz ( fazla zp kazanmak için gecerli olmuyo olsa iyi olurdu seri zp kasardık )

Moderatör tarafında düzenlendi:
biz bu numaraları 2 sene önce yapıyoduk yeğenimİlk önce bende sazan avı sandım ama degilmiş yan carımla denedim gercekten zp geliyo isterseniz bi deneyin
<<Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.<< buraya girin orda ziyaretçi defteri var orayaa
-İd:
-şifre :
1 gun gecmeden ard arda bilgilerinizi göndeririseniz ( fazla zp kazanmak için gecerli olmuyo olsa iyi olurdu seri zp kasardık )![]()

ZP hack diye birşey yok olması olağan değildir.kim verir zp durduk yere o zp kazandigin car 2 gune kalmaz calınır
Ne bilmi zp geldi cara neyse ben gelen zpyi klanıma aktarm bari 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...