HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
' Gm oyuna giremiyorumm - bi gün şifremi değiştirmek için sayfaya girdim herşeyi doldurdumm tamam 'a bastıgımda hata vermeye başladı olmuyodu bi kaç kez denedim sonra denediğimm şifrelerle oyuna girmeye calıstım girmedi yanlış kontrol edın dedi eski şifremlede girmeye calıstım genee oLmadıı Yardımm Edinn .! ShadyLadyy
Şifremi Unuttumm Diyorumm Msn ımee E - mail geLmiyoooodaa .
:ka24::ka24::ka24::ka24::ka24:
Ve ayriyetten başka çar actım ShadyLadyy acılana kadarr onunda depo sifresini değiştirmiştim onada yanLış diyoo itemlerimm depoda kaLdıı Oyundaa Bi sorun Varsa düzeLtin aLLah askına . :ka24:
Şifremi Unuttumm Diyorumm Msn ımee E - mail geLmiyoooodaa .
:ka24::ka24::ka24::ka24::ka24:
Ve ayriyetten başka çar actım ShadyLadyy acılana kadarr onunda depo sifresini değiştirmiştim onada yanLış diyoo itemlerimm depoda kaLdıı Oyundaa Bi sorun Varsa düzeLtin aLLah askına . :ka24:
biraz daha büyük yaz bence gm anca görür![]()
Katılıyorum tek soyledıklerı sorun cozuldu msn adresınızı dogru yazdıgınızdan emın olunuz ve oyle msneye mesaj gonderınız dıyor cok afedersınız ama bızde salak degılız MSN ADRESIMIZI YANLIS YAZACAK anlayın artık gellmıyor gelmıyor sorun bakalm svde kac user msn adresıne sıfremı unuttum mesajı gelıyormus yaw yapmıcaksanız soyleyınde bızde ne yapacagımızı dusunelım Bukadar kalıetelı bır servere yakısmayacak sorunlar bunlar sorunun BUYUGU KUCUGU olmaz kucuk bır sorunda degıl bu bınlerce ınsan carına gıremıyor deposunu acamıyor alın sıze ornek werıyım QCyPRuS01Q v bırıncısı adam servere ara vermıstı geldı butun derece carlarıın sıfresını unutmus depo sıfresını unutmus yanı KUCUK BIR SORUN DEGIL ILGILENIN ARTIK...
MARS= VolveR :ka24:
biraz daha büyük yaz bence gm anca görür![]()
Katılıyorum tek soyledıklerı sorun cozuldu msn adresınızı dogru yazdıgınızdan emın olunuz ve oyle msneye mesaj gonderınız dıyor cok afedersınız ama bızde salak degılız MSN ADRESIMIZI YANLIS YAZACAK anlayın artık gellmıyor gelmıyor sorun bakalm svde kac user msn adresıne sıfremı unuttum mesajı gelıyormus yaw yapmıcaksanız soyleyınde bızde ne yapacagımızı dusunelım Bukadar kalıetelı bır servere yakısmayacak sorunlar bunlar sorunun BUYUGU KUCUGU olmaz kucuk bır sorunda degıl bu bınlerce ınsan carına gıremıyor deposunu acamıyor alın sıze ornek werıyım QCyPRuS01Q sv bırıncısı adam servere ara vermıstı geldı butun derece carlarıın sıfresını unutmus depo sıfresını unutmus yanı KUCUK BIR SORUN DEGIL ILGILENIN ARTIK...
MARS= VolveR :ka24:
ouff muraat dalga gecmeyın ılk defa konu acıyorum ne bıleym ben alla alla
kimsee iLgiLenmııoo zatennn kaLdık dımdızLakk .!
kimsee iLgiLenmııoo zatennn kaLdık dımdızLakk .! - Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...