bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

FeelTheWind & MooN > Lonca savaşı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozanlar45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ozanlar45

Level 2
Üye
Konular
32
Reaksiyon Skoru
17
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 9 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
65
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Söze gerek yok . Şüphen varsa al ss yolla MooN :D

:

İyi seyirler .

Watch4ndSee .`

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

İdda etmiyorum,öyle...
Lonca savaşında Gruptaki herkes benle aynı fikirde !
Dediğim gibi o kadroyu Bir ülke kesemezken 87 lwl 90 lwl adamların kesmesi herkesin tuhafına gitti kaldıki mantıklı bir açıklamasıda yok bir düşün kafa yor..Sağlam saydığın adamlar 4 5 kişiydi geri kalan 8 9 kişi 3 skillik 1-1 yakaladıgımda 15k yiyen adamlarınız bu hesaba göre önde olması gereken bizken ,sizin o hurra sırasında 3 sn de 24k hpsi olan suraların aynı anda ölmesi bize başka bişey düşündürmedi..Herbiri 1-3 savasabilcek dayanıklılıkta suralar var loncamda dediğim gibi mantıklı bir açıklaması yok..
Ah keşke böyle olucağını tahmin etseydik video alırdım,nerden bilebilirim ki ? ?

Mantıklı bir açıklaması var. Sizin sayınız az olmasına rağmen toplanarak bize direnmeye çalıştınız o savaşta. Aslında toplu durmamanız gerekiyordu bizim toplu durmamız gerekiyordu. Sizde tam tersini yapınca bizde bu hatanızı cezalandırdık. Elinde kanıt olmadan kimseye iftira atmaya da hakkın yok.

Daha mantıklı bir açıklaması da olamaz.
tamam getir. 2 3 tane adam ws atın benimle kaç sn de kesiceksiniz orada bayrak basmama rağmen sn yesinde yatıyordum korumam açık bütün savnmlarım tam.

Bak sen hala 2-3 adam getir diyorsun savaşı videoya aldı Murat. İzlemedin heralde ? Biz hep toplu durduk 13 kişi ilk sura karabüyüleri kestik. Lonca yazışmalarını okuyabiliyorsan eğer orda da MertOzcan ilk suraların korumalarını çözücez yazıyor yani ilk suraları kesicez sonra diğerlerini. Böyle olunca da 13 kişi aynı anda sana dalınca saniyesinde yatman doğal.

Sen hala hile olduğunu iddia ediyorsan tekrar bir savaş yaparız, videoya alırsınız savaşı, hile olduğunu görürseniz ticket atarsınız.
Ustam hile olmadığında temenni verebilirim, sayı fazlalığımızın faydasını kullandık sadece olan bu, 80-87 leveller dediklerinizde içleri boş değil o çarların inanın.Bir daha ki savaşımızda video çekersiniz bir aksaklık,cambazlık görürseniz foruma upload eder bizde hatamızı anlarız ki eminim hatamız olmayacak

Tekrar tebrikler ediyorum ellerinize sağlık, çok zevkli bir savaştı bileğinize sağlık
iyi forumlar
video biraz kalitesiz ama güzel bi savas olmus tebrikler

Kalitesizlik programdan kaynaklanıyor .
Teşekkürler

Sana tavsiyem fraps kullan videolar kaliteli oldugu icin boyutu yuksek oluyor ama net görüntü saglıyor ama ayarlarını yaptıktan sonra

O kadroyu Sarılarda "bir ülke" kesememişti ,yine aynı şekil kızıl orman girişte de boşuna kimseye iftira atmıyoruz savaşta hile açıldı 24k hpsi olan suraları 3 snde kesecek bi güç yok...
Gruptan hp nin nasıl gittiği + damagelerin ard ard 3k 3k 3k 3k seklinde gittiğini kendim gördüm bilseydim fraps açıp girerdim savasa ,kural ihlalinede koyardım..
Herneyse videonun son kısmına doğru "moon da kimmiş" yazmışsın..
En kısa sürede(bugun-yarın) sana cevabını vericem...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri