romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

The Sims 3: Pets (PS3)

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan pitaya2000
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 416

pitaya2000

Level 10
Fahri Üye
TM Üye
Katılım
10 Ocak 2010
Konular
1,410
Mesajlar
5,749
Online süresi
39m 9s
Reaksiyon Skoru
687
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 5 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
282
Yaş
121
MmoLira
18
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

İlk defa karşımıza 2000 yılında sansasyonel bir şekilde çıkan The Sims serisi, aradan geçen 11 yıla rağmen çok da büyük bir değişiklik geçirmeden popülerliğini sürdürmeye devam ediyor. PC`nin en çok satan oyunu ünvanını elinde tutan bu seri, bu sefer de sevimli dostlarımız evcil hayvanlara elini atıyor. Bakalım “yaşam simülasyonu“ The Sims 3, evcil hayvanlarla olan ilişkilerimizi ekrana nasıl yansıtıyor.

Gel pisi pisi

Geçtiğimiz sene The Sims 3`le birlikte konsollara da adımını atan Sim`ler, aynı tarzı sunmaya bu sefer de evcil hayvanlarla devam ediyor. The Sims 3: Pets, neredeyse The Sims 3`le aynı. Tek fark ise yeni tür hayvanlar, yeni görevler ve yeni güçleri barındırıyor olması.

3.jpg


The Sims 3: Pets, orijinal oyunun konsollardaki problemlerini barındırmaya devam ediyor. Kullanıcı arayüzü hala oldukça kullanışsız. Menüler arasındaki geçişler bile yavaş. Oyunu PS3`ümüze kurmamıza rağmen, harita aralarında bile geçişlerde bekliyoruz. Grafikler bile aynı. Oldukça sessiz olduğunu da söylemeliyim. Sim'im ve kedim dışında pek bir ses duymadım. Bu açıdan bakıldığında, The Sims 3: Pets`in hayal kırıklığı yarattığı söylenebilir. Ancak problemlerin yanında oyunun artıları da var.

Miyav?

The Sims 3: Pets`te yarattığınız, tasarladığınız ve kişiselleştirdiklerinizi, oyunu çalıştırdığınız platformdaki ağdaki diğerleriyle paylaşabiliyorsunuz. İster evinizi hazır olarak seçebiliyor, isterseniz de baştan tasarlayabiliyorsunuz. Özellikle konsollarda “tasarlama“ kısmı oldukça yorucu olduğundan, hazır gelen evler tam konsol oyuncularına göre. Buna rağmen konsol oyuncularını üzen bir özellik var. Bu da PC`de atlar, yılanlar ve küçük fareler olmasına rağmen, konsollarda evcil hayvanların kedi ve köpeklerle sınırlı kalıyor olması.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst