farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Metin2 Tanıtım Scripti V2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ReinG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim Siteyi Kurdum Üye Kaydı Yapılmıyor,Giriş Bölümünden Admin İd Şifre İle Girmiyor,Tanıtımların Olduğu Yerde
Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /data/multiserv/users/665949/projects/1898083/www/_inc/function.php on line 36
Çıkıyor

Yukarda
Saner23.rar dosyasını cpaneldeki php admin bölümüne yükleyeceksiniz. [ rar'ın içindeki dosyayı atıcaksınız.] Yazmışsın Phpmyadmin Panelden Atılıcak Sanırım Onu Atamadım Biraz Açıklarsan Sevinirim Saner23.rar'ın İçindekini FTP Ye Normal Atıyorum Bu Çıkıyor

Scripti lisanssız kullanamazsınız !

Scripti satın almak için; ServerlarUS@hotmail.com msn adresiyle iletişime geçin.
servertanitim.website.org

Kendin Görmek İstiyorsan servertanitim.website.org Girip Bak. Şuanda FTPden Attığım function.php'yi Kaldırıyorum Siteyi Gör Diye.

Çözüm İçin Burdan Yorum Yap Veya faruk_akbas16@hotmail.com Ekle Kardeşim.

Kardeşim Siteyi Kurdum Üye Kaydı Yapılmıyor,Giriş Bölümünden Admin İd Şifre İle Girmiyor,Tanıtımların Olduğu Yerde
Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /data/multiserv/users/665949/projects/1898083/www/_inc/function.php on line 36
Çıkıyor

Yukarda
Saner23.rar dosyasını cpaneldeki php admin bölümüne yükleyeceksiniz. [ rar'ın içindeki dosyayı atıcaksınız.] Yazmışsın Phpmyadmin Panelden Atılıcak Sanırım Onu Atamadım Biraz Açıklarsan Sevinirim Saner23.rar'ın İçindekini FTP Ye Normal Atıyorum Bu Çıkıyor

Scripti lisanssız kullanamazsınız !

Scripti satın almak için; ServerlarUS@hotmail.com msn adresiyle iletişime geçin.
servertanitim.website.org

Kendin Görmek İstiyorsan servertanitim.website.org Girip Bak. Şuanda FTPden Attığım function.php'yi Kaldırıyorum Siteyi Gör Diye.

Çözüm İçin Burdan Yorum Yap Veya faruk_akbas16@hotmail.com Ekle Kardeşim.

SubDomainlere kurulmaz. Cpaneline giriş yap. Domain Admin'i var php bazında aşağılara dogru inersen görürsün. Saner23 rarının içindekini oraya atacaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri