Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

En iyi Travian Scripti. Yeni binalar, Natarlar, Madalyalar [BEDAVA SCRİPT]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan metehanguger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Download:

Script Özellikleri

Natarlar Ve Wow ( Dünya Harikasi) Sorunsuz Çalışmakta
Vahaları Kahraman İşgal ediyor Ancak şöyle bir sorun var örneğin sizin köyünüz -3l-5 kordisinde ama işgal edeceğiniz vaha -8l10 Kordisinde oraya gidene kadar önünde 2 tane vaha daha var öncelikle onlara saldırır gitmesini istediğiniz yere gitmez o yüzden her zaman en yakınındakını alın sorunsuzdur
Asker basarken örneğin kışladan 10ar 15 er 100 er 200 er asker basın hiçbiri katlanmaz yani 100 er 100 er bastığınız asker 2 milyon olmaz
Admin Panel Sorunsuz ve gelişmiştir. Admin panelden oyuncuya asker verilir asker silinir.
%100 Türkçe bir script %100 Türkçe İndex scriptir.
Saldırı,ticaret,mesaj,destek vb. etkin sorunsuz.[/IMG] Mesajlar,raporlar sorunsuzdur her türlü rapor gelir mesajlar sorunsuzca gözükür
Saldırı,ticaret,mesaj,destek vb. etkin sorunsuz.
%100 T4 Madalyalar kesinlikle ama kesinlikle en ufak sorunu bile yoktur. Admin hesaptan Madalya Güncelle tıklayarak sorunsuzca madalya verebilirsiniz.
İnstall %100 Türkçedir Kolay Kurulum
Bakiye Sistemi Gümüş Sistemi Diyelimki altın sattınız 200 altın satarsınız otomatik sistem 100 gümüş verir 100 gümüşe plus üyelik alınır yani çok geliştirilmiş. Tamamen Bugsuz
Görev Bugu Giderildi !
Köy Puanları sorunsuz top 10 sorunsuz Cermen/Roman/Galya ayrı sıralama
Geliştirilmiş olarak top 10 Kahramanlar Level / xp Gösterme Top 10 Haftanın yağmacısı vs. hepsi sorunsuz 3 dakika içinde işlenir
Scriptte Türkçe Harf Sorunu yoktur. %100 Türkçe Menü türkçe harfler
Ve Script Kurduktan sonra bi bu kadar daha yenilik

Kendi serverimde kullanıom scripti. Full türkçe çevirdim 2.köy açmada sorun vardı kaldırdım.
Resim falan şuan koyamıyorum kusura bakmayın 10dk sonra biyere gitmem gerekiyor. :o

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri