Sayın ModLar ...
Edit Almak istiyorum ama alamıyorum neden ? çünkü Bankadan Para yatıramıyorum aslında diğer pvp lerdeki gibi edit mobillede alınsa çok iyi olur çok rahat olur bence bi düşünmeniz iyi olur ... :ka19:
Edit Almak istiyorum ama alamıyorum neden ? çünkü Bankadan Para yatıramıyorum aslında diğer pvp lerdeki gibi edit mobillede alınsa çok iyi olur çok rahat olur bence bi düşünmeniz iyi olur ... :ka19:
Sayın ModLar ...
Bankadan para yatıramamın nedeni nedir? Acıklama yaparsan bizde yardım edebiliriz
Mobil için çalışmalar vardı.
Ayrıca mobil olursa normalden daha pahalı olucak. İmkanınız varsa bankadan alın bence.
Ayrıca mobil olursa normalden daha pahalı olucak. İmkanınız varsa bankadan alın bence.
Son düzenleme:
Siz böyle dedikçe en iyi turkcell den bayi alsında ( MT2 yaz 3232 ye göder gibi) Turkcellde komisyon alsın en iyisi. 25 tl edite 36 tl ode olucak yoksa teker teker sizinle uğraşcak değil ya.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)