noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

Yeni Pack // 2010

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan [GM]Aruro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

saol usta ii paylaşım yapıyosundan cogu alıntıdır!!

Hiç Biri Alıntı Deyil Alıntı Olanların Altında Alıntı Yazar Heralde Kıskanmaya Başladınız Neden Sizde Ogrenip Gelmiyorsunuz Benim Konualrımı Araştır Hiç Biri Alıntı Deyl Olanların'da Altında Yazıyor Zaten 83 Konudan En Fazla 10 Tanesi Alıntıdır Kıskanç Adamlar Benim mSJLARA bAKIN pROFİLE bAKIN kONUALRIN LTINA yZANLARA Bakın Yani Tüm Konularım Begeniliyor Ve Siz Bunu Kıskanıyorsunuz.

Gerçekten Bu [GM]Aruruo Fulll ElitePvp'den ALındı Yapıyor...

Ne Diyosun Ben O Sitede Hiç Dolanmıyorum Senin Nasıl Deneme Mod. Oldugunu Herkez Biliyor Full Alıntı Yaparak Eminim Daha Server Kurmayı Bilşe Bilmiyorsundur Alıntı Yapıorsun En Kötü Şeyleri Sabit Yapıyorsun Bazı Konularımın ltında Ne Yazıyor Biliyormusun
Yunus-54 Hiç Mod'luk yAPAMIYOR bENCE Aruro Olsun Fln Diye Konuları Araştır 10'dan Fazla Alıntı Konum Yok Alıntıların Altında Alıntı Yapar Kıskanç Adamlar bEN Bundan Eminim Daha Server Kurmayı Bile Bilmiyorsundur Kıskanmayın Sizde Ugraşın İsterseniz Yardım Ederim Ogretirimde! Ama Kıskanıp Boyle Yapmayın :@

:))) Alıntıyla Gelme BUrda Ö.o EmeK !!!!

Ne Diyosun Sen :@ Konularımı Araştır Lütfen Araştır Bak Bakalım O Zaman Tümö Laflarını Yutarsın Kıskanç Denememişsinizdir Bile Ne ElipPvpTr'mi Oyle Bişiyler Diyorsunz Adam Olun Ben Bunu Ordan Almadım En Fazla 10 Alıntım Var Onlarında Altında Alıntı Yazıyor Herkezi Biliyoruz.

Size Laf Anlatamam Hepiniz Bunu Okuyun Yeter Konularımı Araştırın Alıntı Yaptın Diyenler :@

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri