Merhaba Arkadaşlar , Metin 2 mobber hack ve Hızlı Vurma Hilesini Sizlerle Paylaşıcam , Mümkün Oldugunca Kısa Kesmeye Çalışıyorum Uykum var Çünkü Öncelikle Videolu Anlatımı Mevcut Oldugunu Belirteyim , Sorunu Olanlar Özel Mesaj Atabilirler Ve Bunun Alıntı Oldugunu Söylüyeyim Çünkü Ben Alıntı Dedikce Adamlar Sanki Görmemisler Gibi Yazıyı Alıntıdır Diye Alta Yazıyolar. Neyse Uzatmadan Linke Geçeyim , Aşağıdaki Link Video Anlatımdır :
Videodan da İzlediğiniz Gibi Tamamen Basittir , zaten Kendinizde Görmüşsünüzdür , Bu Kimlerin İşine Yarar Bilmiyorum Ama Yancar İçin Muhtesem Bi Hile Bence , Bizzat Bende Kullanıyorum :ka19:
Virus Total Sonuçları :
Ve Dosyalara Geçmeden Önce Anlamayan Arkadaşlar İçin ;
Arkadaşlar bu hilemiz "Metin2" adlı oyunda kendi kendine vurduğu çekme hilesidir.
-
Hile sadece bir programdan oluşmamıştır /pack dosyalarında oluşmaktadır.
-
Bildiğiniz Çekme Hilesinin değişik bir versiyonudur uzaktaki slotları kendi vurur ve kendi öldürür.
-
Vermiş olduğumuz linklerden dosyayı indirin ve .rar'dan masaüstüne çıkartın
-
2.Adet klasör gelecektir,bunlardan biri pack adında klasör diğeri ise metin2 torrent kapatma klasörü
İlk olarak pack adlı klasörde bulunan PC.eix ve PC.epk dosyalarını kopyalıyoruz ve C:\Program Files\Metin2\pack ' in içine atıyoruz eğer bir uyarı gelirse tümüne evet diyoruz.Şimdide Metin2 Torrent Kapatma klasöründeki 2 tane program var hangisi bilgisayarınıza uygunsa onu açıyoruz.
ve şöyle birşey gelecektir.
Karsınıza cıkan torrent kapatma ekranında su adımları uygulayınız
Kill torrentpatch yazısının üstünde olan butona tıklayınız sizden metin2 client.bin secmenizi
isteyecektir sizde sizde metin2client.bin sekmeden sececeksiniz
Yukardaki vermiş oldugum gibi metin2client.bin secili sekilde olacaktır
en son olarak Bypass Tıklıyoruz ve hilemiz hazır sekilde olacaktır karsınıza cıkan
metin2 Oyuna giriş ekranında Oyuna giriş yapıyorsunuz daha sonra gerisi size kalmıs
Selbstentpackendes ( Mobber - DmG Hack ) >
Alternatif Link :
Bi Teşekkür Yeter.

Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
!Videodan da İzlediğiniz Gibi Tamamen Basittir , zaten Kendinizde Görmüşsünüzdür , Bu Kimlerin İşine Yarar Bilmiyorum Ama Yancar İçin Muhtesem Bi Hile Bence , Bizzat Bende Kullanıyorum :ka19:
Virus Total Sonuçları :
Ve Dosyalara Geçmeden Önce Anlamayan Arkadaşlar İçin ;
Arkadaşlar bu hilemiz "Metin2" adlı oyunda kendi kendine vurduğu çekme hilesidir.
-
Hile sadece bir programdan oluşmamıştır /pack dosyalarında oluşmaktadır.
-
Bildiğiniz Çekme Hilesinin değişik bir versiyonudur uzaktaki slotları kendi vurur ve kendi öldürür.
-
Vermiş olduğumuz linklerden dosyayı indirin ve .rar'dan masaüstüne çıkartın
-
2.Adet klasör gelecektir,bunlardan biri pack adında klasör diğeri ise metin2 torrent kapatma klasörü
İlk olarak pack adlı klasörde bulunan PC.eix ve PC.epk dosyalarını kopyalıyoruz ve C:\Program Files\Metin2\pack ' in içine atıyoruz eğer bir uyarı gelirse tümüne evet diyoruz.Şimdide Metin2 Torrent Kapatma klasöründeki 2 tane program var hangisi bilgisayarınıza uygunsa onu açıyoruz.
ve şöyle birşey gelecektir.
Karsınıza cıkan torrent kapatma ekranında su adımları uygulayınız
Kill torrentpatch yazısının üstünde olan butona tıklayınız sizden metin2 client.bin secmenizi
isteyecektir sizde sizde metin2client.bin sekmeden sececeksiniz
Yukardaki vermiş oldugum gibi metin2client.bin secili sekilde olacaktır
en son olarak Bypass Tıklıyoruz ve hilemiz hazır sekilde olacaktır karsınıza cıkan
metin2 Oyuna giriş ekranında Oyuna giriş yapıyorsunuz daha sonra gerisi size kalmıs
Selbstentpackendes ( Mobber - DmG Hack ) >
Alternatif Link :
Bi Teşekkür Yeter.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)