- Konular
- 20
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
GM BEY BEN JUPİTER SERVERİNDE İSMİM:NotFound
Recmels.OnePieceDRC,Wuukaatt isimli şahıslar bana oyun oynayıp sari ejderha katledenimi caldılar.OnePiece die bnm bir arkadasım var onun adıne OnePieceDRC die bir car actılar.Recmels para vericem OnePiece de bana marsta item vericek guvenılır mı dedi? evet dedim depo arkasına gel dedi gittim OnePieceDRC ordaydı bak bu benım kardesim gbidr felan dedi bende onu gercek arkadasım sandım bi itemini ver suna gosterım dedi sek i aldı geri vermedi
GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDERİM...!!
Recmels.OnePieceDRC,Wuukaatt isimli şahıslar bana oyun oynayıp sari ejderha katledenimi caldılar.OnePiece die bnm bir arkadasım var onun adıne OnePieceDRC die bir car actılar.Recmels para vericem OnePiece de bana marsta item vericek guvenılır mı dedi? evet dedim depo arkasına gel dedi gittim OnePieceDRC ordaydı bak bu benım kardesim gbidr felan dedi bende onu gercek arkadasım sandım bi itemini ver suna gosterım dedi sek i aldı geri vermedi
GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDERİM...!!

- Konular
- 157
- Reaksiyon Skoru
- 91
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
kanıt olmadan bi sey yapılmaz gecmis olsun kulagına küpe olmustur insallah
- Konular
- 3,457
- Online süresi
- 16m 47s
- Reaksiyon Skoru
- 694
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay
- Başarım Puanı
- 369
- MmoLira
- -134
- DevLira
- 0
Kendi yaptıklarınız hatalardan dolayı yapacağımız bir şey olamaz kanıt olmadan...
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kanıt olmadan hiçbir şekilde kimseyi yargılayamaz , sorgulayamazsın.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...