ya yeter artık millet karşıma gelip sen benım ıtemımı aldın.
sen hılecısın
sen editsin falan yeter lan ugrasmayın benımle.
IsaAygan35 ve FearOFDeaTh olarak sw de en saglamlaradn olucagıma burada yemın edıyorum.
cıkmayın karşıma ezer geçerim.
uğraşmayın benımle. kimligi belirsiz kişiler gelip itemimi aldın vs diyor. yeter yeter. vala sıktınız bnı ya. Bakın Dalganıza ugrasmayın.
Jupıter,
FearOFDeaTh IsaAygan35'
sen hılecısın
IsaAygan35 ve FearOFDeaTh olarak sw de en saglamlaradn olucagıma burada yemın edıyorum.
uğraşmayın benımle. kimligi belirsiz kişiler gelip itemimi aldın vs diyor. yeter yeter. vala sıktınız bnı ya. Bakın Dalganıza ugrasmayın.
Jupıter,
FearOFDeaTh IsaAygan35'
ya yeter artık millet karşıma gelip sen benım ıtemımı aldın.
sen hılecısın
Jupıter,
FearOFDeaTh IsaAygan35'
Bugün bende şayit oldum bi arkadaşın itemini çalmışsın senin çarın ban yemiş oda sana 3 günlüğüne vermiş çarın şifresini sende hemen soymuşsun.
bende o mevzu ıcın actım bu konuyu. oyle bişey olmadı, olamaz.
tanımıyorum edmıyorum arkadaşlarını toplayıp karşıma gecmıs.
tutturmus pazardakıler benım ıtemlerım. ver onları vs vs . ınandıysanız sorun bende.
herkez king , herkez muhteşem ben hileciyim, ben editim ben HIRSIZ'ım. yeter abi yeter
tutturmus pazardakıler benım ıtemlerım. ver onları vs vs . ınandıysanız sorun bende.
herkez king , herkez muhteşem ben hileciyim, ben editim ben HIRSIZ'ım. yeter abi yeter
sımdı cıkıyorum. yarın bunun pesını bırakmıcam bana hırsız demek neymıs gorucek
bende o mevzu ıcın actım bu konuyu. oyle bişey olmadı, olamaz.
Peki düşündünmü . Madem bunlar yalan onların derdi ne de bizimle ugrasmıyorlar seninle ugrasıyorlar ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)