noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
-Blaster- 2
-Blaster-
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Aşık oldum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 71umut71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Sonuçta kız bu biraz trip atar ama eğer seni rezil etmeye çalışırsa sakın altta kalma ;) kızsa kız sonuçta seni rezil etmesine izin verme ;) hem seninle yaşıt servisinde olan kız yokmu hiç ? Biraz çıtlatsın konuyu o :)

İnsanları aşağılamayı çok seviyorsunuz heralde ettiğiniz kelimelere dikkat edin aynısını ben açsam bana da mı yapacaksınız tabi ki hayır hiç bir üyeyi aşağılamaya hakkınız yok kelimelere dikkat edin 1. uyarı

Aşk güzel bir duygudur kardeşim , bence direk açıl kıza yoksa ilerde pişman olabilirsin :)

Katılıyorum uğur insanları küçümseye çok seviyorlar çocuk bir soru soruyor yaptıklarına bak.

Direk açıl arkadaşım :D

Yahu Bişey Sormuş Altı Üstü Ne Tersliyosun Adama Bak Ya Başlığa bak Girme O zaman kardeşim Benimde Aşık Olduğum Var :D Ama Açılmayı Düşünmüyorum Nedeni İse Bak Bundan 2 Ay Sonra Ayrıldınmı Daha Kötü Koyuyo :D En Son Aşık Olduğumdan Beri Agresif Tavırlarla Dolaşıyorum Kötü Yanı İse karakterimi Bile Değiştirdi :D o Günden Sonra Anca Evlenceğim Kızla Çıkarım :D Oda ÜNiversite :D

Bayan Toplumu Her Zaman Karsıdakı Kısıye Gore Tavır Alırlar . Eger Sen Yapmacık Davranırsan Emın Ol Bır Bayan Sana 10 Katıyla Yapmacık Davranır .
Kendın Ol Dogal Ol Araya Bence Kımseyı Sokma 3. Bır Kısının Senın Askını Alevlendırmesıne Asla Izın verme . Nıyetınıde Hemen Bellı etme yapacagın tek sey dogru zamanı beklemek .

Benımde Bır Ilıskım Var Ben Trabzondayım Sevdıgım Kısı Istanbul'da Hıssettıysenız Aranızdakı Sevgıyı ve Bagı Gerısı Hıc Onemlı Degıldır .

Burası Kutlama Konusudur . Pc Alıyorsunuz Yazıyorsunuz Bunların Nasıl Onemı Varsa
Ask'ında Onemı Fazladır . Umarım Yazdıklarımdan Etkılenırsın :) Dedıgım Gıbı Bu Isı Sen Bıtır Araya Kız Falan Sokma :)

Kardeşim Serviste Konuşacaksın Yada Binmeden Çekiceksin Ben Sana Aşık Oldum Seni İlk Gördügümde Kalbim Pırpır Atıyor Seni Cok Seviyorum Benimle Çıkarmısın De Bakalım Ne Diyecek...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri