Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
daha saimonlar yeni bitti
olcem galiba
olcem galibalanet olsun bu oyuna yaw tr2 donuyo arkadaslar bottayken diğer harıtalarda donma yok kapıya girince donuyo gene patladı ya bu gemıyı nasıl donatsam acaba yaww alfada 2 . alfam ama ılk alfaya göre düzenledim crıslerde patlıyo anlamadım
1- rahat yapmayı planlıyorsanız bir konfiyi en az 4-5 elit kalkan koymalısınız. kredi kalkanlardan en iyisini koyun gemiye
2- kalkanları sepromlayın
3- internet bağlantınıza güveniyorsanız kaçan yaratıkları bırakın gitsinler köşeye (bağlantı koparsa hem patlarsınız hemde kestiğiniz yaratıklar boşa gider.)
4- yaratıkları dönmeden kesin. keserken kaçın vuramazlar. dönerken anlık oyun donmasında az kalkanınız varda çok büyük damage yersiniz. hele hele kristallinlerde.
5- 2. konfiyi gemiye hız droitlere kalkan koyarsanız dp azaldığında kaçıp tamir olma imkanınız olur.
6- hellstrom 5. roketatar kullanın
7- bendede açık kapılar var ama oyunda bu aralar donmalar çoğaldığı için girmiyorum.
bunlar benim kullandığım taktiklerdi uygulayıp uygulamamak size kalmış...
ve alfa için geçerli.
2- kalkanları sepromlayın
3- internet bağlantınıza güveniyorsanız kaçan yaratıkları bırakın gitsinler köşeye (bağlantı koparsa hem patlarsınız hemde kestiğiniz yaratıklar boşa gider.)
4- yaratıkları dönmeden kesin. keserken kaçın vuramazlar. dönerken anlık oyun donmasında az kalkanınız varda çok büyük damage yersiniz. hele hele kristallinlerde.
5- 2. konfiyi gemiye hız droitlere kalkan koyarsanız dp azaldığında kaçıp tamir olma imkanınız olur.
6- hellstrom 5. roketatar kullanın
7- bendede açık kapılar var ama oyunda bu aralar donmalar çoğaldığı için girmiyorum.
bunlar benim kullandığım taktiklerdi uygulayıp uygulamamak size kalmış...
ve alfa için geçerli.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)