InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

CCCP nin Gerçek Yüzü !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muz4ff3r0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Yararlı Konu Teşekkürler.:)

İyi de ilk sen orda onlara küfretmişsin bende olsam yerimde durmazdım yani.

bilgi için saol

Evet bencede ama sadece ccp küfür etmiyo adamlar otomatik yazı tuşabasarak allah yok allah yok yazı yo bide türkçe Bunlar gerçektnde müsliman görse küfür ederler türklere etse gülerim neden etmişte neolur derim dalga geçerim ve konuyu tatlıya bağlarım ama müslimanlığa ve Allaha böle şeyler diyemem anasından babasından terbiye görmemişler yorumların sonun gülen yüz vb. koymayın bunlar önemli konular size tavsiyem sitesine girmek bu allaha ve müslimana k üfür ediliyo diye şikayet edelim tek ben dil türklerde ve müsliman kardeşlerim
yazsın bunu adam herkez oynassın diye yapmış yani türk dil diye adam umursamaz demeyin türkçe e yazıyo bu yüzden crossfire bıraktım crossfire resmime siteme bakmayın teşekürler

Evet bencede ama sadece ccp küfür etmiyo adamlar otomatik yazı tuşabasarak allah yok allah yok yazı yo bide türkçe Bunlar gerçektnde müsliman görse küfür ederler türklere etse gülerim neden etmişte neolur derim dalga geçerim ve konuyu tatlıya bağlarım ama müslimanlığa ve Allaha böle şeyler diyemem anasından babasından terbiye görmemişler yorumların sonun gülen yüz vb. koymayın bunlar önemli konular size tavsiyem sitesine girmek bu allaha ve müslimana k üfür ediliyo diye şikayet edelim tek ben dil türklerde ve müsliman kardeşlerim
yazsın bunu adam herkez oynassın diye yapmış yani türk dil diye adam umursamaz demeyin türkçe e yazıyo bu yüzden crossfire bıraktım crossfire resmime siteme bakmayın teşekürler ...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri