- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 7 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 90
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Yararlı Konu Teşekkürler.

- Konular
- 69
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
İyi de ilk sen orda onlara küfretmişsin bende olsam yerimde durmazdım yani.
- Konular
- 27
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bilgi için saol
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 30
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Evet bencede ama sadece ccp küfür etmiyo adamlar otomatik yazı tuşabasarak allah yok allah yok yazı yo bide türkçe Bunlar gerçektnde müsliman görse küfür ederler türklere etse gülerim neden etmişte neolur derim dalga geçerim ve konuyu tatlıya bağlarım ama müslimanlığa ve Allaha böle şeyler diyemem anasından babasından terbiye görmemişler yorumların sonun gülen yüz vb. koymayın bunlar önemli konular size tavsiyem
yazsın bunu adam herkez oynassın diye yapmış yani türk dil diye adam umursamaz demeyin türkçe e yazıyo bu yüzden crossfire bıraktım crossfire resmime siteme bakmayın teşekürler
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
sitesine girmek bu allaha ve müslimana k üfür ediliyo diye şikayet edelim tek ben dil türklerde ve müsliman kardeşlerim yazsın bunu adam herkez oynassın diye yapmış yani türk dil diye adam umursamaz demeyin türkçe e yazıyo bu yüzden crossfire bıraktım crossfire resmime siteme bakmayın teşekürler
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 30
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Evet bencede ama sadece ccp küfür etmiyo adamlar otomatik yazı tuşabasarak allah yok allah yok yazı yo bide türkçe Bunlar gerçektnde müsliman görse küfür ederler türklere etse gülerim neden etmişte neolur derim dalga geçerim ve konuyu tatlıya bağlarım ama müslimanlığa ve Allaha böle şeyler diyemem anasından babasından terbiye görmemişler yorumların sonun gülen yüz vb. koymayın bunlar önemli konular size tavsiyem
yazsın bunu adam herkez oynassın diye yapmış yani türk dil diye adam umursamaz demeyin türkçe e yazıyo bu yüzden crossfire bıraktım crossfire resmime siteme bakmayın teşekürler ...
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
sitesine girmek bu allaha ve müslimana k üfür ediliyo diye şikayet edelim tek ben dil türklerde ve müsliman kardeşlerim yazsın bunu adam herkez oynassın diye yapmış yani türk dil diye adam umursamaz demeyin türkçe e yazıyo bu yüzden crossfire bıraktım crossfire resmime siteme bakmayın teşekürler ...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)