Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Adammmm 

olum senin editlerini goruyoz forumda o sahin ne orda murat abın vermıs iste zaaa![]()
Lan Murat Abim Sizin Gibi Çöp Eskilerimi Toplar Sen Hıc HP KRITIK YARI SURA SAV SURA ATAK ZEKA - Aslan Agzı Gördünmü
Bu Kalkan Benı Yenı Hp Lı Kalkanım
Problem ?Trplotmusun nesİn ben kralim demİyom kocum ama eger sİzde erkek İsenİz o murattan İtem almadan yada seref yada berkten İtem almadan gelİrsİnİz 1-1 erkek gİbİ kendİ İtemlerİnİzle ama sİzde o yürek yok cünkü drago az pataklamadi sİzİ bİlİyorsunuz korkuyonuz eger erkksen kendİ İtemlerİnle gel he baktim gİne murattan almisin ozmn muratta erkek degİl
Trplotmusun nesİn ben kralim demİyom kocum ama eger sİzde erkek İsenİz o murattan İtem almadan yada seref yada berkten İtem almadan gelİrsİnİz 1-1 erkek gİbİ kendİ İtemlerİnİzle ama sİzde o yürek yok cünkü drago az pataklamadi sİzİ bİlİyorsunuz korkuyonuz eger erkksen kendİ İtemlerİnle gel he baktim gİne murattan almisin ozmn muratta erkek degİl
Resımler Anlatıyor Herseyı
. Bu Arada Bak Bızım Loncada Tanıdıgın Bırı Varsa Sor Baran Kimseden İtem Alıyormuymus Dıye. Ben Kımseden Item Almam. Yenıleceksemde Serifimle Yenılırım. Yok Item Aldı Yok BUnu Aldı Yok Sunu Aldı Demem.- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)