mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Merkürde Güvenilir arkadas Arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fahrettinpala
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 777

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

S.a kardeşler bu metin2 Tr de de hemde merkürdede sağlam arkadaslık kurmak istiyorum. Artık her nedense arkadas oluyorum biriyle 1 ay boyunda editlerimi ona veriyorum oda bana geri veriyor ama 1 aydan sonra editleri alıyor ve ortalıktan kayboluyor.Ben böyle arkadaslık istemiyorum gerektiğinde carımı verebilcem arkadas arıyorum.Bide beni dolandıran adam ise baska bi car acıyor ve adımı hırsıza cıkarıyor. ("jjM4LLBOR4jj") bu mesajımı aldıysan başka bi sölicem bişi yok...

Mavi Bayrağım Vede İsmim => TheSamsunLu

fahrettinpala' Alıntı:
S.a kardeşler bu metin2 Tr de de hemde merkürdede sağlam arkadaslık kurmak istiyorum. Artık her nedense arkadas oluyorum biriyle 1 ay boyunda editlerimi ona veriyorum oda bana geri veriyor ama 1 aydan sonra editleri alıyor ve ortalıktan kayboluyor.Ben böyle arkadaslık istemiyorum gerektiğinde carımı verebilcem arkadas arıyorum.Bide beni dolandıran adam ise baska bi car acıyor ve adımı hırsıza cıkarıyor. ("jjM4LLBOR4jj") bu mesajımı aldıysan başka bi sölicem bişi yok...

Mavi Bayrağım Vede İsmim => TheSamsunLu

Aleyküm selam öncelikle kardeşim Oyunda sağlam dostun olması icin realde cok iyi yakınından tanıman gereken bir çevren olması lazım yani tanımadığın biriyle arkadaslık kurmanı tavsiye etmem kendin dediğin gibi 1 ay geri veriyoruz editleri sonradan kayboluyor ortadan insanlarımız item icin Aile değerleri katıyorlar sende biliyosundur da senin icin en iyis tek takılman ortamdanda bir fayda yok hiç bişeydende sana önerim sen takılman gir oyununa takıl cık bu kadar kimsele alakadar olma gerek yok :)

iyi forumlar

Sende haklısın be kardesim doru diyorsunda insanız bizde yeni arkadaslık kurmak yardımcı olmak istiyoruz ama böleleri insanı oyundan ve arkadaslık kurmaktan güvenden sogutuyor.

Jinno Bayrağı InThoR a Pm Atarsan Tanışabiliriz İtem Konusunda Yardımcı Olamam Ama Muhabbet Ederiz Önemli Olanda O Zaten :)

Aleyküm selam öncelikle kardeşim Oyunda sağlam dostun olması icin realde cok iyi yakınından tanıman gereken bir çevren olması lazım yani tanımadığın biriyle arkadaslık kurmanı tavsiye etmem kendin dediğin gibi 1 ay geri veriyoruz editleri sonradan kayboluyor ortadan insanlarımız item icin Aile değerleri katıyorlar sende biliyosundur da senin icin en iyis tek takılman ortamdanda bir fayda yok hiç bişeydende sana önerim sen takılman gir oyununa takıl cık bu kadar kimsele alakadar olma gerek yok :)

iyi forumlar

:ka19::ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri