haklısın kardeş yöneticiler konu kilitlemeye çok meraklı allah bilir basşa üyelik acıp konu yazıp kilitlerler...
başka hic bir forumda bu kadar aşırı kilitleme görmedım dozı aşıyonuz yöneticiler..
ortada hakaret yok küfür yok kitliyorsunuz.
Yarası olan Gocunur arkadaşım.
Sırf Küfür hakaretten konu kilitlenmez.
Daha önceden açılmışsa Soruna Cevap verilmiş Başka söze Gerek Kalmamışsa Kilitlenir.
Hem Yönetimin işi gücü Yok başka üyelik açıp neden konu kilitlesinler.?
Haklısın Tabi ki Tartışabilirsiniz, Fikirlerinizi Paylaşabilir , Eleştirebilirsiniz. Ama herşeyin bir usülü vardır. Buna Uymayan Konu Kim Tarafından Açilirsa Açilsin Kilitlenir. , Siz İtiraz Etmek İstiyorsanız, Hakkınızı Sonuna Kadar Arayabilirsiniz Lakin Gerekli Cevap Verildiği Zaman da Duracağınız yeri bilmeniz Gerekiyor. Eğer Bir Şikayetin Varsa Ben Dahil Tüm Yöneticilere Özel Mesaj Atabilirsin Gerekeni Zaten Yaparız.
Arkadaşlar herkes tartışmayı bilmez, tartışma olmalı ama tartışmanın bir dozu olmalı kullanıcılar birbirine kötü itamlarda bulunmasınlar diye böyle bir önlem alıyorlar, sana haksızsın demiyorum ama tartışmalar kötü sonuçlanıyor tartışma konusu yerine lazım olan bir şey varsa soru olarak konu aç bilgi istiyorsan onunla ilgili konu aç yada sen yardımcı ol sen paylaş.
:ka19: arkadaşa katılıyorum ve ekliyorum ;
Burası bir tartışma platformudur doğrudur.Fakat heryerde kurallar vardır.Forum Kurallarına uygun hiçbir konu kilitlenmez kilitlenemez.Eğer Forum Kurallarına uygun bir konunuz kilitlendiyse adminlere özel mesaj atarak sorunu çözebilirsiniz.
Konuların kilitlenme sebeplerinden bazıları ;
Spam olması olabilir.
Konu içinde flood yapılıyor olabilir.
Küfür,hakaret olabilir.
Konuya gerekli cevap verilmiş olabilir.
Gerekli tartışma derin yerlere inmiş olabilir.(Kişilerin psikolojisini dağıtabilecek yönler.örneğin kişi için çok değerli vefat etmiş bir kişi hakkında kötü konuşmak -Size yapılmış olsa bilemem ama bana yapılmış olsa insanlıktan bile çıkarım- gibi)
Gayet net bir açıklama yaptım.Eğer dediğim gibi haklıysanız Hakkınızı arayınız.İyi forumlar.
eses05' Alıntı::ka19: arkadaşa katılıyorum ve ekliyorum ;
Burası bir tartışma platformudur doğrudur.Fakat heryerde kurallar vardır.Forum Kurallarına uygun hiçbir konu kilitlenmez kilitlenemez.Eğer Forum Kurallarına uygun bir konunuz kilitlendiyse adminlere özel mesaj atarak sorunu çözebilirsiniz.
Konuların kilitlenme sebeplerinden bazıları ;
Spam olması olabilir.
Konu içinde flood yapılıyor olabilir.
Küfür,hakaret olabilir.
Konuya gerekli cevap verilmiş olabilir.
Gerekli tartışma derin yerlere inmiş olabilir.(Kişilerin psikolojisini dağıtabilecek yönler.örneğin kişi için çok değerli vefat etmiş bir kişi hakkında kötü konuşmak -Size yapılmış olsa bilemem ama bana yapılmış olsa insanlıktan bile çıkarım- gibi)
Gayet net bir açıklama yaptım.Eğer dediğim gibi haklıysanız Hakkınızı arayınız.İyi forumlar.
Kesinlikle