Bvural41 1
Bvural41
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

LEA 20 msj hakım doldu gulenmi alanmı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RUHSUZ58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 179
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Kimsenin Banı Sebepsiz Yere Banlanmadı*
Ezik Kelmesi Onur Kırıcı Hakaret Oldugu İçin 3 Gün Engellendiniz*
turkmmo

oncelikle su 20 msj isine kıcık oldum derdimizi rhaatca acıklamak icin illa 20 msj mı atmammız gerek neyse konuma geceyim tekrar tekrar acmalardan ve konu uzatmlardan kıcık olurum bu yazmıs oldugunuz cvp tan hic bir mantık ve dogru bir karar cıkaramadım ve hic bir sekildede size katılmıyorum 1 cisi madem kural ihlali size isinizi ogretme amacım degil ama inları oyundan sogutuyorsunuz su bana atmıs oldugnuz ban 3 gun yada her neyse uzun bir sure benim icin ve konuma geceyim 1 cisi demisitm onur kırıcı hakeret saymısınız kimin onuru kırıldı size gelen reismi asadaki konun birinde inceledim orda sahsına hakret etim insna kim adını kulanmısmıyım belki bir muhabet ortamı arkdasımla saklasıyorum onu cekmis yollamıs tır size yada onuda gectim sizlere kızgınlıgımı kelimelerle anlatamayacak kadar cok gulermisin aglarmısın gibi bir konu var 3 bes capurcu sozum meclisten disari burda salam adamların ayagını celmek icin ortalıkta dolanarak tahrik ederek bunları oyundna uzaklastırak meydanı bosmu kalacaklarını sanıyorlar sanıyorlarsa yanılıyorlar 2. cisi bole yoentim olamaz uste dedim gibi sizin beni banlamma nedeninizin eger sahsına hakaret etim kimse oda ortalıkta yok adı sanı gizlenmis biri eger cidden inanıyorsanız hakeret etime ozman itmelrimide ozur maytinde tumden verem madem bukadar duyarsız bir zihniyetle insanlara hatalı karar veriliyorsa lonca arkdaslarım ve mavi bayrakta nekadar arkdasım varsa toptan bırkalım suan size kızgınılıgı dedim gibi kelimelerle anlatmayacak kadar ust seviyede ya bukdar basit ayak celme oyunlarına nasıl olup ta kanarsınız gercek sizi kutluyorum madem yeri geldi soyleeym 4 gun oldu size ticket yollayalı RUHSUZ 104 lvl carıma girin bakın 999 999 999 satım ,itemden bana 10 000 gelmesi hangi akla sıgar birakmsııtm oyunu geri arkadaslar gel basatan oyna diyerek aklıma giridler efendice durust bir sekilde herkesi kardesim olarak gordugum yerde bana yapılan yanlıslıgın hadi hesapi yok simdi size diyorum 4 gundur yollamıs oldugm tickete bukadar hizli cevp verseydiniz keske simdi adı snaı beli olamayn ve kime oslendigi belli olmayan bir cumle yuzunden ban yiyorum size soruyorum vicdanınız rahatmı girin 104 lvl savascı 1cisinin haline bakın bakalım tum server kzııgınlıgımdan tum itmelrimi yere atımamı yanayım 0 dan oyuna baslayıp haksız ban yedigimemi simdi beni tatmin edecek guzl bir cvp bekliyorum sayın yoneticlerden :ka24:

Ss'de Hakaret Ettiğiniz Açık Bir Şekilde Görünüyor.
Ss'yi Çok Görmek İstiyorsanız destek.mmomt2 Ban Hakkında İtiraz Bölümüne Ticket Atın Ss'nizi Verelim.
Banınızın Düşürülmesi Veya Kaldırılması Söz Konusu Bile Değil.
Kurallar Açık Ve Nettir,Konu Kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri