HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
aslında hack denmez buna sadce küçük bir oyun açığı quest te birkaç satır yazı eksikliği
başlayalım önce hilemizi yapmak için bi progrm gerekmez sadece oynadığınız pvpde banka olması yeterlidir.yapacağımız şey çokta zor değil mantığı kavradıktan sonra bunu yapmak niye daha önce aklıma gelmedi bile diceksiniz
ilk olarak bankayı açıyoruz (npc yüzük her ne varsa işte) ve para yatır diyoruz
kritik nokta burası biz para yatırıcaz normalde envarterden para eksilir ama bize para gelcek yapmanız gereken envarterinize gelmesini istediğiniz parayı başına - koyarak yazmak örn: -100.000.000 yazarsanız 100m gelir
saçma diyenler için matematikte sıfırdan -1 çıkarırsanız sonuç 1 dir [[ 0-(-1)=1 ]] aynı mantık burdada var
gameselfe 27mb bi video yükledim ama net olmayabilir daha net bir videolu anlatım için en alta ekleyeceğim rar dosyasını indirin...
[GAMESELF]e254e5e76c8b7317ac7[/GAMESELF]
aşağıdaki linkten rar hali 18.2mb çıkarılınca 330mb olacak olan daha net anlatımı indirebilirsiniz..
şuan sadece hotfile var elimde zamanla multiuploadıda eklerim..
Gerekli ise videonun virüstotal sonucu....
konu (ç)alıntı değildir daha önce hiçbir yerde de görmedim zaten bunu...
bir yorumu eksik görmeyin lütfen..
başlayalım önce hilemizi yapmak için bi progrm gerekmez sadece oynadığınız pvpde banka olması yeterlidir.yapacağımız şey çokta zor değil mantığı kavradıktan sonra bunu yapmak niye daha önce aklıma gelmedi bile diceksiniz
ilk olarak bankayı açıyoruz (npc yüzük her ne varsa işte) ve para yatır diyoruz
kritik nokta burası biz para yatırıcaz normalde envarterden para eksilir ama bize para gelcek yapmanız gereken envarterinize gelmesini istediğiniz parayı başına - koyarak yazmak örn: -100.000.000 yazarsanız 100m gelir
saçma diyenler için matematikte sıfırdan -1 çıkarırsanız sonuç 1 dir [[ 0-(-1)=1 ]] aynı mantık burdada var
gameselfe 27mb bi video yükledim ama net olmayabilir daha net bir videolu anlatım için en alta ekleyeceğim rar dosyasını indirin...
[GAMESELF]e254e5e76c8b7317ac7[/GAMESELF]
aşağıdaki linkten rar hali 18.2mb çıkarılınca 330mb olacak olan daha net anlatımı indirebilirsiniz..
şuan sadece hotfile var elimde zamanla multiuploadıda eklerim..
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Gerekli ise videonun virüstotal sonucu....
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
konu (ç)alıntı değildir daha önce hiçbir yerde de görmedim zaten bunu...
bir yorumu eksik görmeyin lütfen..
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Çok teşekkür ederim.. Çok güzel bir açık ve çok güzel bir anlatım. +Repini veriyorum..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)