HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Resim :
Hackler Aynıdır Sadece Bu yeni Upload'dır.
Önemli :
Hackları Az Seçin Yoksa Oyundan Atar...
Anlatım :
Dosya İndirilir. İçindekiler Masaüstüne Çıkarılır. Hack Açılır. Birşey Çıkar Tamam Denir Ve Hack Karşımızda.. İsteninenler Seçilir Solda Zaten Bölmeler Vardır Onlardan Seçilir.. Start'a Tıklanır.. Tamam Denir.. Altta Reklamı Geç Vardır Ona Tıklanır.. Tekrar Start'a Tıklanır..Sol Üstte Birşey Çıkar..Oyuna Girilir...
Link :
VirüsTotal :
VirüsJotti :
Bütün Uploadlar Bana Aittir. Sadece Resim Alıntı.
Hackler Aynıdır Sadece Bu yeni Upload'dır.
Önemli :
Hackları Az Seçin Yoksa Oyundan Atar...
Anlatım :
Dosya İndirilir. İçindekiler Masaüstüne Çıkarılır. Hack Açılır. Birşey Çıkar Tamam Denir Ve Hack Karşımızda.. İsteninenler Seçilir Solda Zaten Bölmeler Vardır Onlardan Seçilir.. Start'a Tıklanır.. Tamam Denir.. Altta Reklamı Geç Vardır Ona Tıklanır.. Tekrar Start'a Tıklanır..Sol Üstte Birşey Çıkar..Oyuna Girilir...
Link :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VirüsTotal :
VirüsJotti :
Bütün Uploadlar Bana Aittir. Sadece Resim Alıntı.
DeReLee arkadaşım seni kaçıncı defa uyarıyorum. Lütfen virüslü hackları paylaşma.Uğraşmışsın, emek vermissin güzel de virüslü hack paylaşma. Bu hileyi indirenlerin bilgisayarına virüs giriyor ve bilgisayarlarını kötü yönde etkiliyor. Kaçıncı kez söylediğimi bilmiyorum ama "Virüslü Hack Paylaşımı Yasaktır!"
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)