Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
arkadaşlar ben cs 1.6 sunucu açıcam. 8gb dedicated almayı düşünüyorum aradığım sadece 1 tane özellik var o da trafiği limitsiz olsun 
ayriyeten 8gb makine üzerine 20-25 tane cs 1.6 sv kuracak kesinlikle ve kesinlikle lag-loss olmaması lazım IP paralarını da ben vericem bunu sağlayabilecek bi firma arıyorum ayriyeten bu firmadan hosting + alan adı da alıcam ilgilenebilecek kaliteli firmalar bu başlık altından mesaj atabilirler teşekkürler

ayriyeten 8gb makine üzerine 20-25 tane cs 1.6 sv kuracak kesinlikle ve kesinlikle lag-loss olmaması lazım IP paralarını da ben vericem bunu sağlayabilecek bi firma arıyorum ayriyeten bu firmadan hosting + alan adı da alıcam ilgilenebilecek kaliteli firmalar bu başlık altından mesaj atabilirler teşekkürler

limitsiz trafıkli
türkiye lokasyon
8GB Ram sunucu teklimiz özel mesaj ile gönderilmiştir.
türkiye lokasyon
8GB Ram sunucu teklimiz özel mesaj ile gönderilmiştir.
arkadaşlar ben cs 1.6 sunucu açıcam. 8gb dedicated almayı düşünüyorum aradığım sadece 1 tane özellik var o da trafiği limitsiz olsun
ayriyeten 8gb makine üzerine 20-25 tane cs 1.6 sv kuracak kesinlikle ve kesinlikle lag-loss olmaması lazım IP paralarını da ben vericem bunu sağlayabilecek bi firma arıyorum ayriyeten bu firmadan hosting + alan adı da alıcam ilgilenebilecek kaliteli firmalar bu başlık altından mesaj atabilirler teşekkürler![]()
Lütfen Hosting Yetkilisi Rankı olan kişilerle alışveriş yapınız.
iyi alışverişler.
merhabalar;
8 GB Ram
ile xeon performanslı bir sunucu ile rahatlıkla cs oyununu barındırabilirsiniz
detaylı bilgi için
satis@bursasunucu.net
saygılar;
8 GB Ram
ile xeon performanslı bir sunucu ile rahatlıkla cs oyununu barındırabilirsiniz
detaylı bilgi için
satis@bursasunucu.net
saygılar;
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)