Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

bılgısı Olan warmı yardım edebılcek ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan InFaZcI KuRT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 420
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Bunun TR yi yeniden kurma ile alakası yok bir kere packlerde eksik değil vardır eksik pack ama onu hangi hangisi bulman zor yeniden kursanda aynı packler geliyor işletim sistemin windows 7 ise bu hatayı alman normaldir bu hata zor olur gibime geliyor sana tek tavsiyem Pc ini formatla düzelir yada baska bir Pc ten Usb yoluyla atıcaksın bilgisayarına o zamanda sorun cıkmaz :)

Bunun TR yi yeniden kurma ile alakası yok bir kere packlerde eksik değil vardır eksik pack ama onu hangi hangisi bulman zor yeniden kursanda aynı packler geliyor işletim sistemin windows 7 ise bu hatayı alman normaldir bu hata zor olur gibime geliyor sana tek tavsiyem Pc ini formatla düzelir yada baska bir Pc ten Usb yoluyla atıcaksın bilgisayarına o zamanda sorun cıkmaz :)

suanda baska bı pcdeyım calısıyor ama gel gor dıger pc calısmıyor artık usb yoluyla yapılcak ıslem :)

tavsıyelerınız ıcın tesekkurler

Kilitlenmıstır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri