xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Hikaye Ekle

Metin2 item çalma taktiği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan temmuzozi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar. İtem çalmayı çok istiyorsunuz değil mi? :D O zaman size güzel bir yöntem sunacağım. İyi dinleyin arkadaşlar. Elinizde +9 dolu var. Onunla dolaşıyorsunuz şehirde. Bir sürü insan soruyordur ''dolu satarmısın'', ''doluya bakam'' falan diye. İlk önce ticaretten doluya bakacaklar tabiiki... Gösteriyoruz kabule basıyoruz ama hemen kapatıyoruz. Adam çok heyecanlanıyor tab2:) Bu bölümde dikkat edin hemen ticareti kapatacaksınız. Adamda bi daha yapsana falan diyecek. Bok yaparım falan filan :D geçecek böyle. Ondan sonra asıl item çalma yerine geldik: O dolunayınıza talip olan adamın elinde güzel bir item varsa soracaksınız. Kardeş elindeki kdp ye bir bakabilir miyim? Adam açacak ticareti gösterecek size kdp veya dolu herhangi bir değerli item işte. Hani biz dolumuzu gösterince hemen kabule basmıştık ya. Adamda bizi heycanlandırmak için kabule basacak :) biz elimizi kabulde hazır tutuyoruz adam kabule basarsa (ki yuzde 80 basacaktır) hemen kabule basıyoruz ve adamın itemini alıyoruz:ka19: Nasıl ?:m08: Arkadaşlar gerçekten ben böyle 4 item çaldım söyleyeyim: Kırmızı Demir Pala+9 (25 Ortalama zarar), Kırmızı Demir Pala+6(26 ortalama zarar), Dolunay Kılıcı+8(17 ortalama zarar) ve Dolunay Kılıcı+5(5 ortalama zarar) (Sonuncusu kötü biraz biliyorum:D) arkadaşlar bir 2 kere deneyip burda bana hakaret etmeyin. 5-10 kere deneyin mutlaka olacaktır. Yardım edebildiysem ne mutlu bana... [[Yöntem tamamen bana aittir]] >>Temmuzozi:)

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri