Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

VolveR yerleri öpünce :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozanos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ozanos

Level 9
Fahri Üye
TM Üye
Konular
406
Online süresi
3h 42m
Reaksiyon Skoru
433
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 6 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
197
MmoLira
182
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

sen savnmasız bır çara 18k atarsn anca .en az 50 kez vs dedım kaçtın atmadn.bnde dayanamadm ve senin ne oldugunu herkese göstermek izledm .videoda banla 2-3 kişi dalıyor.sersemlıyorum ama genede agzımı acmadm .keske sende acmsaydn.yazık oldu o çoook güçlü çarına :D Sonuna kadar izleyin nasıl kaçtıgını görünn.HD izleyin yoksa bulanık olur.iyi seyirler.

yorumlar gelsinnn.

sen savnmasız bır çara 18k atarsn anca .en az 50 kez vs dedım kaçtın atmadn.bnde dayanamadm ve senin ne oldugunu herkese göstermek izledm .videoda banla 2-3 kişi dalıyor.sersemlıyorum ama genede agzımı acmadm .keske sende acmsaydn.yazık oldu o çoook güçlü çarına :D Sonuna kadar izleyin nasıl kaçtıgını görünn.HD izleyin yoksa bulanık olur.iyi seyirler.

Oyunda sana bınlerce kere dedım SURALARA BIR IDDIAM YOK ama elbet atrz bekle su odulu alıymda full sura yapmazsam:)

Tebrik ederim ozan bu insanlara mustaak aslında adam 3k vuramıyor bile =)

Videodada goruyorsunuz DeaDs işte bu 1kişi alamyınca 2kişi gelırler 1i kesemezse pmden arkadasını cagarır 2suraya tek kişiym ustelık suralara hıc bır ıddıam yok kac kere yazdım suralara ne kalkanm war nede bırsey ama elbet ws atacgm hepsıyle tek tek.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri