HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
sen savnmasız bır çara 18k atarsn anca .en az 50 kez vs dedım kaçtın atmadn.bnde dayanamadm ve senin ne oldugunu herkese göstermek izledm .videoda banla 2-3 kişi dalıyor.sersemlıyorum ama genede agzımı acmadm .keske sende acmsaydn.yazık oldu o çoook güçlü çarına
Sonuna kadar izleyin nasıl kaçtıgını görünn.HD izleyin yoksa bulanık olur.iyi seyirler.
Sonuna kadar izleyin nasıl kaçtıgını görünn.HD izleyin yoksa bulanık olur.iyi seyirler.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
sen savnmasız bır çara 18k atarsn anca .en az 50 kez vs dedım kaçtın atmadn.bnde dayanamadm ve senin ne oldugunu herkese göstermek izledm .videoda banla 2-3 kişi dalıyor.sersemlıyorum ama genede agzımı acmadm .keske sende acmsaydn.yazık oldu o çoook güçlü çarınaSonuna kadar izleyin nasıl kaçtıgını görünn.HD izleyin yoksa bulanık olur.iyi seyirler.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Oyunda sana bınlerce kere dedım SURALARA BIR IDDIAM YOK ama elbet atrz bekle su odulu alıymda full sura yapmazsam