- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 42
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Ay 19 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Kullanımı
Oyunu Açın Çayır Çimen gelince programı çalıştırın ayarlayın start deyin bu kdar
2.)Oyunu Açın.( Mutlaka Antihile İle Açın )Multihack çalıştırın.Daha Sonra İstediğiniz Bir Yere Gidip Orda Lock On Tuşuna Basın.Mesela Ben Yabani Okçuların Oralarda Basarım.Hem Dolunay Çıkabilir.1 tane çıkardım.
3.)Attack Hızını 3,00 Yapın.Daha İyi. Ama,
4.)Dikkat Edin.Eğer Elinizde Dolunay Türü Bir Silah Varsa Başka Silah Almayı Tercih Edin.Çünkü Dolunay Hızlı Bir Silah Olduğu İçin Sizi Oyundan Atar.Elinize Mümkünse Savaş Tırpanı Gibi Bir Silah Almanız Daha Makuldür.
5.)Şimdiii.. Lock ON Açtınız.Daha Sonra M2 Hile Açın.Ve Ordan Ayarlamalarını Yapın.Zaten Türkçe.
6.)Daha Sonra Kasmaya Başlayın.Size Kalmış Tek Şey Oturup İzlemek.
Eğer MultiHack Kullanmayı Bilmeyenler İçin Ben Tekrar Aşağıda Anlatmak İstiyorum.
MultiHack Hilesi :
Kendim Tarafından Ve Hiçbir Sorun Bulunmamaktadır.
Evet Arkadaşlar Bu Hilenin Çok Anlamlı Bir Açıklamasını Yapmaya Çalıştım.İnşallah Sizlerde Beğenirsiniz.Şimdi Hileyi Yukarıdan İndirdiniz.Ve Aşağıdaki Sırayı İzleyiniz :
1.) “ Metin2 antihile “ Yazan Dosyayı “ C
rogram FilesMetin2_Turkey “ Bunun İçine Atıyorsunuz.
2.) “ Metin 2 “Yazan Dosyayı Masaüstüne Veya Sizin İçin En Uygun Olan Yere.
3.) Daha Sonra Metin2`yi Açın.(Masaüstüne Attığınız Metin 2 Dosyasından ).
4.) Oyuna Girdiniz.Şimdi ID Ve Şifrenizi Girdikten Sonra Karşınıza Gelen Ekranda Bir Şeye Tıklamayıp Masaüstünüzdeki “ MULTIHACK 2.7 “ Dosyasını Açın.Ve OPEN HACK Tuşuna Tıklayın.
5.) Sonra Oyunun Başla Butonuna Tıklayın.
KONTROL : Eğer Aşağıdaki Resimdeki Gibi İse Çalışmıyordur.SALVA X,Y PER RESPAWN Yazan Yerde Koordinat Yazıyor Olması Lazımdır.
6.)Eğer Her Şeyi Yaptınız Ve Koordinatlar Yazıyor İse (674,423 Gibi) Hile Çalışıyordur.Ayarlamaları Yapabilirsiniz.
AYARLAMALAR :
Hile İngilizce Olduğu İçin Size Türkçesini Açıklıyım :
ATTACK SPEED: Saldırı Hızıdır.( Önerilen Hız 3,00 Dır dır.Daha Fazlası Yapıldığında Hem Fark edilir Hile Hemde Oyundan Atılırsınız. )
MOV. SPEED : Yürüme Hızıdır.( ÖNERİLMEZ.Veya En Fazla 1,45 Yapabilirsiniz. )
1 HIT ATTACK :9999 Yapın.1 Vuruşta Kac Tane Düşman Vurulacağıdır.9999 Yaparsanız Herkesi Vurur.
ATTACK RANGE : Bunuda 99999 Yapın.Saldırının Uzaklığını Belirler.99999 Yaparsanız Görebildiğiniz En Uzak Noktadaki Adama Bile Saldırır.
COMBO : KESİNLİKLE ÖNERİLMEZ !!!
MOD. ATTACO : KESİNLİKLE ÖNERİLMEZ !!! (Elindeki Silah Yerine Ne Gelmesidir.Ne Getirirsen Getir Saldırın Değişmez.Bu Hile Banlanmana Sebep Olabilir !!! )
NEBBIA ON/OFF : Sis Ayarlarıdır.Açar Veya Kapatır.Buda Önerilmez Çünkü Oyunu Kasar.
WALK/RUN : Saçma Bir Özellik Salla Gitsin J
SALVA X,Y PER RESPAWN: Koordinatı Yenile Anlamındadır !!!
TELEPORT : Koordinatı Yazdıktan Sonra Bu Tuşa Basarsın.Ve Işınlanırsın.
SCEGLI LA MAPPA DA USARE : Bu Haritanı Gösterir.Örn : Chonjo Krallığının Joan Bölgesinde İsen GIALLI VILLAGGIO 1 Seçersin.
HİLENİN RESMİ:
VİRÜS TOTAL LİNK:
DOWNLOAD LİNK:
Oyunu Açın Çayır Çimen gelince programı çalıştırın ayarlayın start deyin bu kdar
2.)Oyunu Açın.( Mutlaka Antihile İle Açın )Multihack çalıştırın.Daha Sonra İstediğiniz Bir Yere Gidip Orda Lock On Tuşuna Basın.Mesela Ben Yabani Okçuların Oralarda Basarım.Hem Dolunay Çıkabilir.1 tane çıkardım.
3.)Attack Hızını 3,00 Yapın.Daha İyi. Ama,
4.)Dikkat Edin.Eğer Elinizde Dolunay Türü Bir Silah Varsa Başka Silah Almayı Tercih Edin.Çünkü Dolunay Hızlı Bir Silah Olduğu İçin Sizi Oyundan Atar.Elinize Mümkünse Savaş Tırpanı Gibi Bir Silah Almanız Daha Makuldür.
5.)Şimdiii.. Lock ON Açtınız.Daha Sonra M2 Hile Açın.Ve Ordan Ayarlamalarını Yapın.Zaten Türkçe.
6.)Daha Sonra Kasmaya Başlayın.Size Kalmış Tek Şey Oturup İzlemek.
Eğer MultiHack Kullanmayı Bilmeyenler İçin Ben Tekrar Aşağıda Anlatmak İstiyorum.
MultiHack Hilesi :
Kendim Tarafından Ve Hiçbir Sorun Bulunmamaktadır.
Evet Arkadaşlar Bu Hilenin Çok Anlamlı Bir Açıklamasını Yapmaya Çalıştım.İnşallah Sizlerde Beğenirsiniz.Şimdi Hileyi Yukarıdan İndirdiniz.Ve Aşağıdaki Sırayı İzleyiniz :
1.) “ Metin2 antihile “ Yazan Dosyayı “ C
2.) “ Metin 2 “Yazan Dosyayı Masaüstüne Veya Sizin İçin En Uygun Olan Yere.
3.) Daha Sonra Metin2`yi Açın.(Masaüstüne Attığınız Metin 2 Dosyasından ).
4.) Oyuna Girdiniz.Şimdi ID Ve Şifrenizi Girdikten Sonra Karşınıza Gelen Ekranda Bir Şeye Tıklamayıp Masaüstünüzdeki “ MULTIHACK 2.7 “ Dosyasını Açın.Ve OPEN HACK Tuşuna Tıklayın.
5.) Sonra Oyunun Başla Butonuna Tıklayın.
KONTROL : Eğer Aşağıdaki Resimdeki Gibi İse Çalışmıyordur.SALVA X,Y PER RESPAWN Yazan Yerde Koordinat Yazıyor Olması Lazımdır.
6.)Eğer Her Şeyi Yaptınız Ve Koordinatlar Yazıyor İse (674,423 Gibi) Hile Çalışıyordur.Ayarlamaları Yapabilirsiniz.
AYARLAMALAR :
Hile İngilizce Olduğu İçin Size Türkçesini Açıklıyım :
ATTACK SPEED: Saldırı Hızıdır.( Önerilen Hız 3,00 Dır dır.Daha Fazlası Yapıldığında Hem Fark edilir Hile Hemde Oyundan Atılırsınız. )
MOV. SPEED : Yürüme Hızıdır.( ÖNERİLMEZ.Veya En Fazla 1,45 Yapabilirsiniz. )
1 HIT ATTACK :9999 Yapın.1 Vuruşta Kac Tane Düşman Vurulacağıdır.9999 Yaparsanız Herkesi Vurur.
ATTACK RANGE : Bunuda 99999 Yapın.Saldırının Uzaklığını Belirler.99999 Yaparsanız Görebildiğiniz En Uzak Noktadaki Adama Bile Saldırır.
COMBO : KESİNLİKLE ÖNERİLMEZ !!!
MOD. ATTACO : KESİNLİKLE ÖNERİLMEZ !!! (Elindeki Silah Yerine Ne Gelmesidir.Ne Getirirsen Getir Saldırın Değişmez.Bu Hile Banlanmana Sebep Olabilir !!! )
NEBBIA ON/OFF : Sis Ayarlarıdır.Açar Veya Kapatır.Buda Önerilmez Çünkü Oyunu Kasar.
WALK/RUN : Saçma Bir Özellik Salla Gitsin J
SALVA X,Y PER RESPAWN: Koordinatı Yenile Anlamındadır !!!
TELEPORT : Koordinatı Yazdıktan Sonra Bu Tuşa Basarsın.Ve Işınlanırsın.
SCEGLI LA MAPPA DA USARE : Bu Haritanı Gösterir.Örn : Chonjo Krallığının Joan Bölgesinde İsen GIALLI VILLAGGIO 1 Seçersin.
HİLENİN RESMİ:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VİRÜS TOTAL LİNK:
DOWNLOAD LİNK:
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 42
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Ay 19 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
++++++++++++++++++++++++++++++++
- Konular
- 177
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 107
- TM Yaşı
- 17 Yıl 25 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ya adamda bi hile var metinden ban cıkan itemleri topladı nasıl bi hile bende istiyorum
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 42
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Ay 19 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
multi bot o onuda paylatım ındırebılırsın
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)