kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

-JÜPTER- serverndan HeXoWaRRioR-

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan microsoftmt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 546

microsoftmt2

Level 1
Üye
Konular
4
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 4 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
37
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar.Benim adım Enes.26 yaşındayım.Jüpiter Serverında oynuyorum.Daha önce Metin2 TR oynamıştım.Birtane 92 level bedensel savaşçı charım vardı istiklalde.Sattım.Gizlilik açısından dolayı Nıckname ını soyleyemem çok özür dilerim.Bir tanede Odinde 49 level karabüyü suram vardı soyuldu:DAma pek üzülmedim.Bir çok pvplerde oynadım.2 tane pvp açtım[TL]lik yaptım.Bir tanesi KATATONİA MT2-ama e-posta şifrem kırıldığı için haliyle pvp mide kaybettım.Birtaneside nickname imdede okunduğu gibi MİCROSOFT MT2.Oda navicatı hacklendığı için kaybettım.Bir tane pvpde [GM]lik yaptım EVX MT2.bu arada GM rütbesini iyi amaclar için ve büyük bir itina ile kullanacak kadar bilgiye sahibim.Dediğim gibi JUPİTER serverında oynuyorum.bu gün açtım charı 50 level bedensel savaşçıyım adım HeXoWaRRioR.GMliğe adaylığımı koymak istiyorum.muhtemelen yıllardır GM alımları olmuyordur ama şansımı denemek istiyorum mümkünse.navicat-putty bilgilerim var.droplayı ayarlayıp userları gm yapıp karsımdakıne ip ban atacak-item editleyecek ve reboot atacak kadar bilgiye sahibim.hacker değilim.pvp lerı çalma yada char hackleme işlemlerini yapacak kadar şerefsiz ve öküz biri değilim.hafta içleri günlük 2.5/hafta sonları günlük 16 saatimi hatta bazen 24 saatimi ayıracak kadar vaktim var.takım ruhunu iyi bilirim.disiplinli ve dakikimdir.playerlara adaletli davranacak ve orta yolu bulacak kadar bilgim inancım ve karakterim var. internete evden[yüksek işlemcili bir laptop]tan bağlanıyorum.Beni GM lik için bir deneme sürecine sokup benı sınamanızı cok isterim.GM olamasamda hala MMO MT2yi oynayacağım.cok sevdım bu pvp yı.herkese tavsiye edeceğim.GM liğide sakın yanlış anlamanızı istemem artistlik olsun diye değil servera hizmet etmek ve talepleri yerine getirmek için yapmak isterim.bazı GM ler vardır(yanlıs anlamayın eminim burada yoktur) elinde baron-üzerinde imparatorluk veya kraliyet zırh,playerlarla kavga ederler.gıcık olduklarını banlarlar yada sürekli kill atarlar.sen gm nin g si bile olamazsın deyip playerı uzerler.hani bunun adaleti-iyiliği-saflığı[iyi manada]-hoşgörüsü?:D:Dİster inanın ister inanmayın dostlarım ben GM liği hoşgörü-adalet ve serverın düzeni için-Takım Liderlerine yandaşlık yapıp onlara hizmet etmek için yaparım.içinizden birileri La nediyo LA bu diyebilir.ağzınıza gelenı soyleyebılırsınız.burada kendımızı paylaşıyoruz-tartışıyoruz.GM olursam övünem işimi yaparım.alımı yok dersenız anlayış ile karşılarım.player olarak oynamaya devam ederım.MMO MT2den başka pvp oynamam birkere.Takım Liderlerim Game Masterlarım beni denerlerse cok mutlu olururm...Teşekkürler okuduğunuz için.+Rep vermesenızde olur kendımı ve içimdekileri paylaşmak istedim sadece...HeXoWaRRioR-KIRMIZI BAYRAK BEDENSEL SAVASCI.........:):):)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri