bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Bedensel ? Zihinsel ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tunarap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Bedensel mi? Zihinsel mi?

• Bedensel

• Zihinsel

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bedensele karşı wsde zihinsel alır neden diecekseniz bedenselin özelliği düz vuruşla sektirmedir ama zihinsel sekmez elinde sağlam efsunlu bir sirusla dier itemleride sağlam bir zihinselin bedenseli kesmesi çok rahattır ama dier karekterlere karşı zihinsel çok fazla işe yaramayabilir

ben sana şöle anlatayım kesinlikle zihinsel bedensel açılmasının neden idolunay takıp sektirmek ama zihinsel full hp gidip güçlü beden master yapınca 1 veya en iyi iğtimal 40 vurur ve bedensel gelen hasarı fazlalaştıran skillerden dolayı fazladan hasar görür yani ws de kesinlikle alır

Benim Gibi 30 Levelde 16 Becerili Kdp , Full +9 Sağlam İtemler Olursa Elinde Tr'de 60 levelleri alırsın :) Bence Kasılmak İçin Bedensel , Ws İçin Zihinsel :)

zihinselsen 10 slot çekersin 5dk da kesersin pot içmezsin

bedenselsen 5 slot çeker pot içersin 1 dk da kesersin , hız meselesi (olucaksan masterların 1 hava kılıcı 2 öfke 3 kılıç çevirme )( statlardada kimseyi dinleme 1 hp 1 str ver )

itemlerin güzel oldukça zihinsele gerek yok , benim düşüncem kendine güvenmeyen zihinsel olur ucuz yoldan

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri