[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Agora Metin2 1
Agora Metin2
mannaxxx 1
mannaxxx
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
bList 1
bList
Hikaye Ekle

Cixcocuk97 !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zazakanto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 579
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
modlar size sesleniyourm nedne cixcocuk97 yi deneme moderetörü yaptnız o bütün hileleri paylaşımları v.b şeyleri hep alıntı yapıyo modlar size diorum siz başkasının haklarını yiyosunuz o zaman bizde alıntı yapalım olurmu öle şey bu sitedeki bzaı insanlar kendi emkeleriyle hack yapıyo ama siz onlara deneme modu bile yapmıosunuz haklarını yiyorsunuz !!!

modlar size sesleniyourm nedne cixcocuk97 yi deneme moderetörü yaptnız o bütün hileleri paylaşımları v.b şeyleri hep alıntı yapıyo modlar size diorum siz başkasının haklarını yiyosunuz o zaman bizde alıntı yapalım olurmu öle şey bu sitedeki bzaı insanlar kendi emkeleriyle hack yapıyo ama siz onlara deneme modu bile yapmıosunuz haklarını yiyorsunuz !!!

Öncelikle, forumda öyle bir konu yoksa alıntı olmaz. Forumda birisinden alıp, öyle açıyorsa zaten konusu bildirilip, kilitlenir. Yani forumda önceden olmayan bir konuyu açtıysa ASLA alıntı değildir.
Bildirdim.

Turkmmo'da herkes layık olduğu yere gelir.Forum içinden alıntı yapmadan istersen Milyonlarca alıntı yap.Sorun olmaz.Zaten forumdan alıntı yaparsa anında kilitlenir...

İyi Forumlar.

Deneme Moderatörlük alıntı yapma vey yapmama değil o ayrı bişey alıntı yapmakla alakası yok.

Alıntı yaptığını kanıtlarsan konusu kilitlenir zaten.Kilitlenmezse bana ö.m at ben gerekeni yaparım.

İyi ForumLar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri