HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
sa arkadaslar basligi lutfen yardım edin yazsaydim kimse bakmazdi ondan boyle yazdım
benim vps li pvp serverim var pvpde sorun su kendimi gm yazıyorum gmhostan ve gmlisten ayarlarını ekliyorum ipimi felan o gun ici gm oluyorum baska bi pcden actıgım zaman chari gm olarak giris yapamıyorum ve hergun nacivata girerek hergun ip degistirmek zorunda kallıyorum bazen kabul etmiyo bazen ediyo cok karmasık bi durum kafam bulandı lutfen bilen biri bu gm charı adam gibi yapabilirmi her hangi bi pcden girdiyimde bile char gm olarak giris yapsın oyuna
benim vps li pvp serverim var pvpde sorun su kendimi gm yazıyorum gmhostan ve gmlisten ayarlarını ekliyorum ipimi felan o gun ici gm oluyorum baska bi pcden actıgım zaman chari gm olarak giris yapamıyorum ve hergun nacivata girerek hergun ip degistirmek zorunda kallıyorum bazen kabul etmiyo bazen ediyo cok karmasık bi durum kafam bulandı lutfen bilen biri bu gm charı adam gibi yapabilirmi her hangi bi pcden girdiyimde bile char gm olarak giris yapsın oyuna
konuyla ilgisiz olucak afedersin ama sw ne gm ariosan adayim hamachisiz ve vps dimi ?
eğer boyle ise ekle msn yi
garnett_10@windowslive.com
eğer boyle ise ekle msn yi
garnett_10@windowslive.com
arkaşım gm listte ip adresi yazmıyacaksin olcak bitcek oraya ip adresi yazılmaz ozaman nerden girersen gir gm olur carın gmhost ada ilk 100lü 2 ci düz vps diyorsun sabit ipni yaz gerçi bana hamaci sw gibi geldi ama nese dedim gibi yaparsan büyük ihtimal sorunun çözülür