HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yağmurlu bir günde şemsiyesiyle okulun merdivenlerinden eve erken gitmek için aceme eden kızın ayağı takılır ve merdicenden yuvarlanırken elindeki şemsiye açılır şemsiyenin sivri olan tarafı kızın tam göz hizasına doğru kız henüz düsmesini bitirmeden yere ulaşır ve kızın gözü semsiyenin sivri ucuna girer heryer kan içinde kalır çok kan kaybeden kız bütün müdahalelere karsın kurtulamaz.
2,5 cmlik mini sünger.
2,5 cmlik mini sünger.
Yağmurlu bir günde şemsiyesiyle okulun merdivenlerinden eve erken gitmek için aceme eden kızın ayağı takılır ve merdicenden yuvarlanırken elindeki şemsiye açılır şemsiyenin sivri olan tarafı kızın tam göz hizasına doğru kız henüz düsmesini bitirmeden yere ulaşır ve kızın gözü semsiyenin sivri ucuna girer heryer kan içinde kalır çok kan kaybeden kız bütün müdahalelere karsın kurtulamaz.
2,5 cmlik mini sünger.
Süngeri yemeye kalktım, nefes borumu tıkadı. Bunun sonucunda boğalarak can verdim. (Tıkamaz derseniz, sünger ak ciğerlerime gitti. Sağlık sorunlarından öldüm
)Alttaki: Biber gazı.
Süngeri yemeye kalktım, nefes borumu tıkadı. Bunun sonucunda boğalarak can verdim. (Tıkamaz derseniz, sünger ak ciğerlerime gitti. Sağlık sorunlarından öldüm)
Alttaki: Biber gazı.
Biber gazı,başıma isabet etti ve öldüm.
Ayakkabı.
Ayakkabıyı arkadaşıma fırlattım,bumerang etkisi yaptı kafama çarptı.Beyin kanamasından öldüm. 
Pamuk

Pamuk

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)