HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu soru daha demın bir amerikan forumundan buldum ve ingilizceden türkçeye çevirmek yaklaşık 1 saatimi aldı.Emeğe Saygı !
Soru:
Farzedelimki Jigsaw(Testere filmlerinden bilirsiniz) Sizi-annenizi-babanızı-arkadaşınızı-kardeşinizi-sevgilinizi esir aldı ve 5 farklı etap var ve bu oyunun sonunda sadece siz ve sizin seçeceğiniz birisi daha canlı çıkacak.
1.Etap:Anne-Baba-Kardeş-Arkadaş-Sevgili:Sadece birini burada öldürmek zorundasınız hangisini öldürürdünüz?(Not:Ben göstermek amaçlı sıranın en sonundan gidiyorum)
2.Etap:Anne-Baba-Kardeş-Arkadaş kaldı birini daha öldürmek zorundasınız hangisini öldürürdünüz ?
3.Etap:Anne-Baba-Kardeş kaldı . Birini daha öldürmek zorundasınız hangisi ?
4.Etap:Anne-Baba kaldı . Birisi daha ölücek hangisi?
5.Etap:Sadece anneniz ve siz çıktınız. Şimdi gelelim puanlamaya
Anneniz İle Çıktıysanız : Mutlu-Huzurlu Bir İnsansınız
Babanız İle Çıktıysanız: Para-Başarı-Hırs için herşeyi yaparsınız
Kardeşiniz İle Çıktıysanız:Hayatınızın sonuna kadar belirli insanlar ile zaman geçireceksiniz
Arkadaşınız İle Çıktıysanız:Arkadaş bağlarına çok önem veriyorsunuz hayatınızın sonuna kdar bu şekilde yaşamaya devam edin
Sevgiliniz İle Çıktıysanız:İleride katil yada seri katil olma ihtimali çok yüksek
Soru:
Farzedelimki Jigsaw(Testere filmlerinden bilirsiniz) Sizi-annenizi-babanızı-arkadaşınızı-kardeşinizi-sevgilinizi esir aldı ve 5 farklı etap var ve bu oyunun sonunda sadece siz ve sizin seçeceğiniz birisi daha canlı çıkacak.
1.Etap:Anne-Baba-Kardeş-Arkadaş-Sevgili:Sadece birini burada öldürmek zorundasınız hangisini öldürürdünüz?(Not:Ben göstermek amaçlı sıranın en sonundan gidiyorum)
2.Etap:Anne-Baba-Kardeş-Arkadaş kaldı birini daha öldürmek zorundasınız hangisini öldürürdünüz ?
3.Etap:Anne-Baba-Kardeş kaldı . Birini daha öldürmek zorundasınız hangisi ?
4.Etap:Anne-Baba kaldı . Birisi daha ölücek hangisi?
5.Etap:Sadece anneniz ve siz çıktınız. Şimdi gelelim puanlamaya
Anneniz İle Çıktıysanız : Mutlu-Huzurlu Bir İnsansınız
Babanız İle Çıktıysanız: Para-Başarı-Hırs için herşeyi yaparsınız
Kardeşiniz İle Çıktıysanız:Hayatınızın sonuna kadar belirli insanlar ile zaman geçireceksiniz
Arkadaşınız İle Çıktıysanız:Arkadaş bağlarına çok önem veriyorsunuz hayatınızın sonuna kdar bu şekilde yaşamaya devam edin
Sevgiliniz İle Çıktıysanız:İleride katil yada seri katil olma ihtimali çok yüksek
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)