Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

46 saatte 130 lv.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PhyLidos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 63
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

bak item çaldığın afiz bile utanasın diye tşkrlr demıs sende utanacak yüz varmı peki afizla kardeş gibiydınız ne yaptın itemlerını caldın zaza veya iso :m08::m08::m08:

Sensin lan o zazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Konuyu kirletme.

Sensin lan o zazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Konuyu kirletme.

o kadar yüzsüz sun ki kendi ismimı bile baskasına diyebiliyorsun olm senın zaza iso olduğunu tüm merkür biliyor utan lan leydix senın chraın deyilmi lan
sen simdi onda yok dersın zaza veya iso bekle bak iso olduğun herkes bilecek hemde kime dediysen veya kimle ben isoyum diye onlarıda vercez merak etme :m08::m08::m08::m08

not sen zate miletın editlerını almakla oyunu bile kırletmıstın ben konuyu kirletsem ne olacak olm senın pesini bırakmiyacam biraz daha kanıt toplayim bakacam bu sefer ne diyecen :D:D:D:D:D:D:D

Son düzenleme:
Yüzü olan konuşamaz demek yüzü yok
iso bak kardeşim tmm susuyorum burda beni açtırma bütün kanıtlarımı dökerim ortaya ozaman nasıl olursun bilmem ama ben senin kadar yüsüz değilim
fatihle konuşmalar sencerle konuşmalar

sen ne düşünceyle soydun beni lan

sen soyulduğunda ben seni soydum zanetin haaa o yüzden beni soydun lan
akılsız ben sana siteden edit aldım lan seni düşündüm edit çektim sana iy olasın diye sen ne yaptın yanlış düşünceyle beni soydun

akıllı ol açtırma beni burda sabrımın sonu var

OYNUYOSUN OYNA OYUNUNU LANET OLASI SENİ

Yüzü olan konuşamaz demek yüzü yok
iso bak kardeşim tmm susuyorum burda beni açtırma bütün kanıtlarımı dökerim ortaya ozaman nasıl olursun bilmem ama ben senin kadar yüsüz değilim
fatihle konuşmalar sencerle konuşmalar

sen ne düşünceyle soydun beni lan

sen soyulduğunda ben seni soydum zanetin haaa o yüzden beni soydun lan
akılsız ben sana siteden edit aldım lan seni düşündüm edit çektim sana iy olasın diye sen ne yaptın yanlış düşünceyle beni soydun

akıllı ol açtırma beni burda sabrımın sonu var

OYNUYOSUN OYNA OYUNUNU LANET OLASI SENİ

kanı temiz olsa seni denizi nikotini soyarmiydi

sizden önce alperen veya emreyi lan kansız yüzsüz zaza meden sefasın

buraya yazıyom tel ver bak seni nasıl konusturuyom lan hırsız sefa ve ya zaza sen sandınki beni senin gibi ayni sen zate sen calıyon ona verıyon

koruyor diye olm hırsız kuruyan nedır hırsızdır seni koruyan sütü temiz olsa zate korumaz veya bir cıkarı olmasa niye korusun ki seni bunu herkes biliyor siz bir cetesınız sen cal oda seni korusun

sonra cıksın ya bu sefa desın sanki zaza yani iso veya sefa onların evinde yatım kalkıyor ya kardesler ya olm hırsız kuruyan her zaman hırsızdır

lan zazayi koruyan bakarsın bir gün zaza bırak item calmayi en deyer li varliğını calmıs o zaman eyvahh diyecen ama zaza iste olm ne beklersınki :D:D:D:D:D:D:D

sakın adama çar şifre vermeyın çalmaz çalmaz bi baktın hırsız gözü körleşmiş alır süpürür gider sonra bi baktın yeni çarla gelir

KaaiRoS la ismi ahmetti bununla Sefa olmuş kaç ism var lan sende zaza seni lanet olası nasıl başkasının emeğine el koyuyosun lan akşamları nasıl uyuyosun lan hiçmi insanlık yok sende lan ahlaksız:mad::mad:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri