TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

Üyelikler Hakkında..!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1327
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 591

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Arkadaşalar biliyorsunuz mmomt2 de üyelikler kapandı.Herkez sorup duruyor.Boş boş konu açıyorlar.Bende bunu bir konuda toplamak istedim.

Arkadaşlar biliyorsunuz bug olayları vb. sorunlar yüzünden server bakıma girdi.Uzun bir bakım oldu fakat bu bakım bittiği zaman güzel bir server bizleri bekliyor.Arkadaşlar bekleyiniz ve görünüz server muhteşem bir şekilde karşımıza çıkacak.

Evet arkadaşlar konuyu daha fazla dağıtmadan üyelik konusuna girmek istiyorum.Bug olayları yüzünden üyelikler kapandı.Daha fazla oyuncu üyelik alıpta oyuna girmeye çalışırsa sorun daha da büyür diye üyelikler kapandı.

Anlayışınız için teşekkürler.

BAŞKA KONU AÇMAYINIZ LÜTFEN.

Haklısın .. Üyeler o kadar fazla ki.. AYNI ANDA 600'DEN FAZLA KİŞİ oyuna girmeye calısıyor. Buyüzden sürekli kopma, bug vb. olaylar çok fazla yasanıyor. Ama dedğin gibi oyun açılınca o kadar güzel olacak ki insan bağımlı olcak :D Ama gerçek diyorum süpper bir oyun olacak. Skill editlere baktım Harika :)

Skill editleri mmomt2 ekibi yapmadı onların hepsi size bişi yapdık die göstermek amacı bu server dan hayır gelmez kimseye milletin yaptığı şeyleri getirip burda gösteriyorlar..

Skill editleri mmomt2 ekibi yapmadı onların hepsi size bişi yapdık die göstermek amacı bu server dan hayır gelmez kimseye milletin yaptığı şeyleri getirip burda gösteriyorlar..

Boşver yenge :) Sen öyle düşünüyor olabilirsin ama başka arkadaşlarımız öyle düşünmüyor :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri