Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

FoLLows SoyuLdu .

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hüso45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

FoLLows soyuLdu . Oyunda Sizi kırdıysam veya incittiysem Sizden cok özür diLiyorum . Oyunda bna hırsız dediLer ama ben kimsenin itemini çaLmadım ŞerefimLe oynadım oyunu . Deads Loncası ile cok ugrastım sizden özür diLiyor ve bni affetmenizi İstiyorum . Eeedd hiLeyLe Kastım çarLarımı . Ama ypıcak bişy yok buda bi aLışkanLıkdı . Hepiniz aLLaha emanet oLun . Hepniizi Cok seviyorum. Size iyi oyunLar. SON İSTEĞİM : Carımı Soyan oyundaki İsmi BanderaS quQ gibi çarLarı oLan ... Barındırmayın bu oyunda . :mad:

Moderatör tarafında düzenlendi:
hüso45;8616508' Alıntı:
FoLLows soyuLdu . Oyunda Sizi kırdıysam veya incittiysem Sizden cok özür diLiyorum . Oyunda bna hırsız dediLer ama ben kimsenin itemini çaLmadım ŞerefimLe oynadım oyunu . Deads Loncası ile cok ugrastım sizden özür diLiyor ve bni affetmenizi İstiyorum . Eeedd hiLeyLe Kastım çarLarımı . Ama ypıcak bişy yok buda bi aLışkanLıkdı . Hepiniz aLLaha emanet oLun . Hepniizi Cok seviyorum. Size iyi oyunLar. SON İSTEĞİM : Carımı Soyan oyundaki İsmi BanderaS quQ gibi çarLarı oLan ... Barındırmayın bu oyunda . :mad:

dikkatli olsanız birazcık kimseye iteminizi vermeseniz hiç olmayacak hileyle kasmışsın :) hiç üzülmedim soyulduğuna ;)

hayatında başarılar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri