Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
FoLLows soyuLdu . Oyunda Sizi kırdıysam veya incittiysem Sizden cok özür diLiyorum . Oyunda bna hırsız dediLer ama ben kimsenin itemini çaLmadım ŞerefimLe oynadım oyunu . Deads Loncası ile cok ugrastım sizden özür diLiyor ve bni affetmenizi İstiyorum . Eeedd hiLeyLe Kastım çarLarımı . Ama ypıcak bişy yok buda bi aLışkanLıkdı . Hepiniz aLLaha emanet oLun . Hepniizi Cok seviyorum. Size iyi oyunLar. SON İSTEĞİM : Carımı Soyan oyundaki İsmi BanderaS quQ gibi çarLarı oLan ... Barındırmayın bu oyunda . 

Moderatör tarafında düzenlendi:
hüso45;8616508' Alıntı:FoLLows soyuLdu . Oyunda Sizi kırdıysam veya incittiysem Sizden cok özür diLiyorum . Oyunda bna hırsız dediLer ama ben kimsenin itemini çaLmadım ŞerefimLe oynadım oyunu . Deads Loncası ile cok ugrastım sizden özür diLiyor ve bni affetmenizi İstiyorum . Eeedd hiLeyLe Kastım çarLarımı . Ama ypıcak bişy yok buda bi aLışkanLıkdı . Hepiniz aLLaha emanet oLun . Hepniizi Cok seviyorum. Size iyi oyunLar. SON İSTEĞİM : Carımı Soyan oyundaki İsmi BanderaS quQ gibi çarLarı oLan ... Barındırmayın bu oyunda .![]()
dikkatli olsanız birazcık kimseye iteminizi vermeseniz hiç olmayacak hileyle kasmışsın
hiç üzülmedim soyulduğuna 
hayatında başarılar.