- Konular
- 149
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 2mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 480
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 9,850
- DevLira
- 6
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
kralcocuk en basit quest yazıyor dostum ben bunu 1 dakikada yazdım 1 dakikada test ettim bunu turkmmo'ya koymak bile yapmam+test etmemden uzun sürdü .
Ha Yugi73 Sus Hırsız Dediğin Quest Yazma Uzmanıdır Quest İnternet Sitemiz Kurulunca Senin Gibilere Göstereceğiz Sen Onun Tırnağı Bile Olamazsın İlk Önce Mob'dan Hangi İtemin Düşeceği Ayarının Mob_Protodan Olmayacağını Öğren Gel..!
Böyle Emeğe Saygı Gösteren Adamların Kaldığına Şaşırdım +Rep Teşekkürler.
Sen bunu test ettin öyle mi ? Vay canına...
Ben mi körüm yoksa sen bu questte "quest, state, when" komutlarını kullanmayı mı unuttun ?
1 Dakikada yazdım diyorsun doğrudur, hiç bir şey yazmamışsın. Ben emeğine sağlık diye belirtmiştim.
Bu arada quest yazım dersleri adlı konuma bakarsan verdiğin bu questin gelişmiş ve adam akıllı versiyonunu görebilirsin.
Son düzenleme:
- Konular
- 528
- Online süresi
- 2m 4s
- Reaksiyon Skoru
- 107
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 197
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
Basit,ama eğlenceli quest teşekkürler.
- Konular
- 184
- Online süresi
- 2mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 446
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 226
- MmoLira
- 10,354
- DevLira
- 0
kralcocuk en basit quest yazıyor dostum ben bunu 1 dakikada yazdım 1 dakikada test ettim bunu turkmmo'ya koymak bile yapmam+test etmemden uzun sürdü .
Ha Yugi73 Sus Hırsız Dediğin Quest Yazma Uzmanıdır Quest İnternet Sitemiz Kurulunca Senin Gibilere Göstereceğiz Sen Onun Tırnağı Bile Olamazsın İlk Önce Mob'dan Hangi İtemin Düşeceği Ayarının Mob_Protodan Olmayacağını Öğren Gel..!
Böyle Emeğe Saygı Gösteren Adamların Kaldığına Şaşırdım +Rep Teşekkürler.
Ben diyorum Ankara sen diyorsun .... kara anlatamamışım dediğimi sana

Mob_proto'daki drop bölümünden mobdan canavarı kestiğinde düşücek itemi ayarlarsın boss sandığı gibi ok?

- Konular
- 101
- Reaksiyon Skoru
- 222
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 132
- MmoLira
- -10
- DevLira
- 0
Ben diyorum Ankara sen diyorsun .... kara anlatamamışım dediğimi sana
Mob_proto'daki drop bölümünden mobdan canavarı kestiğinde düşücek itemi ayarlarsın boss sandığı gibi ok?![]()
Evet Mob_Drop_İtem.txt Süs Değil Mi Ya Kardeş Senin Server'inin Oyuncularına Acıdım...
Mob_Protodan Nasıl Ayarlayacaksın Kardeşim Onu Şuradan Ayarlarsın
/usr/game/share/locale/turkey
mob_drop_item.txt'den Ayarlanır Tamam Mı.
Mob_Proto.sql Player Veritabanın Bir Dosyası Anladın Mı ?
Yani Şöyle Mobların Özelliklerini Ayarlayan Dosya Ondan Anca Nitelikler Ayarlanır. Adı Gibi Filan İlk Önce Bunları Öğren Sonra Bana Laf Söyle.
- Konular
- 184
- Online süresi
- 2mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 446
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 226
- MmoLira
- 10,354
- DevLira
- 0
Evet Mob_Drop_İtem.txt Süs Değil Mi Ya Kardeş Senin Server'inin Oyuncularına Acıdım...
Mob_Protodan Nasıl Ayarlayacaksın Kardeşim Onu Şuradan Ayarlarsın
/usr/game/share/locale/turkey
mob_drop_item.txt'den Ayarlanır Tamam Mı.
Mob_Proto.sql Player Veritabanın Bir Dosyası Anladın Mı ?
Yani Şöyle Mobların Özelliklerini Ayarlayan Dosya Ondan Anca Nitelikler Ayarlanır. Adı Gibi Filan İlk Önce Bunları Öğren Sonra Bana Laf Söyle.
Allahım sadece 1 item düşücek ne diye o moba özel mob_drop_item ayarlim ki bosslardan çıkan sandıklar gibi anında düşmesini istiyorsam benim dediğim yöntem daha basit ve mantıklı

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)