xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Hikaye Ekle

Ajan Eventi Quest [MqM]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PawPower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Biri üstüme toprak atsın profizocker94 v2 files google'a yaz tarihlere bak ölücem şimdi gülmekten :D

Haha bebe ben o filesin hakkında 1 bilgiye sahip değilim sen git almanlarla yat kalk. Quest'ti yazan benim hiç bir forumdada yok. Türk Forumlarında o dediğin files'i al kullan :D Demekki senin gibi hırsızlar almanlardan çalıyor Türkiye'de üstüne üstleniyor. Bu questi yazarken 4-5 kişi vardı. Bütün quest yazma aşamalarını biliyorlar. Kendini Zorlamaya gerek yok azda sen yaz'da görelim... Ben kendim yazdıgımı biliyormuyum biliyorum senini gibi bebeler bunu kanıtlamama gerek bile yok. Yakında zamana bir scripti yazıyorum onu yayınladıgımda ben yazdım bu alman forumunda var cart curt dersen sana büyük bir laf'ım olacak.

ahahahahaha az önce TR çevirdim questi ne çalması sizin questiniz çalıntı yediremiyorsunuz.. Ben bazıları gibi alıntı yapan tiplerden değilim :D Paylaş bekliyorum scriptini

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri