Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Putty Önemli Bakarmsnz Serverim açlmyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan babakadir9
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Ya servere Res Atıyorum reboot atıyorum en baştna dosyaları tekrar yüklüyorum yedeğim var ama ne yaptımsa serverı açamadım. Açıyor Ch1 normal yazıyor yanlış ıd şifre yazınca yanlış ıd şifre diyor ama doğru yazıncada hiç birşey yapmadan bekliyor sunucuya bağlanacaksınız diye biri yardım edebilirmi ..

tohur_3@hotmail.com ekleyin.

KARDEŞİM SERVER'E ÜYE OLDUN HALDE GİRİŞ YAPAMIYORSAN ÜYELİKLERİ SİLMEN VE BAŞTAN ÜYE OLMAN GEREK ÜYELİKLERİ BÖLE SİLEBİLİRSİN NEVİCATTAN Account a gir accountun içinde occount var ona gir vetüm üyelikleri sil sonra playere gir playerden de playerdekilerin içindeki tüm karakterleri sil ondan sonra reboot çek ve serveri aç sonra oyunun sitesinden yeni üyelik al ve tekrar giriş yap sorun düzelcektir.!

KARDEŞİM SERVER'E ÜYE OLDUN HALDE GİRİŞ YAPAMIYORSAN ÜYELİKLERİ SİLMEN VE BAŞTAN ÜYE OLMAN GEREK ÜYELİKLERİ BÖLE SİLEBİLİRSİN NEVİCATTAN Account a gir accountun içinde occount var ona gir vetüm üyelikleri sil sonra playere gir playerden de playerdekilerin içindeki tüm karakterleri sil ondan sonra reboot çek ve serveri aç sonra oyunun sitesinden yeni üyelik al ve tekrar giriş yap sorun düzelcektir.!

Kesinlikle ve kesinlikle gereksiz birşey bunlara hiç gerek yok sorunun şundan kaynaklanıyor ;

Serverinin bağlı olduğu makine donmuş ,hostingte senle aynı anda reboot atmıs olan var ise 3 5 kişi buda laga sebeb olur makinen donar.Sanada öyle olmus makinan donmuş bilişimin ile irtibata geç.

İyi Forumlar...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri