Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
Hikaye Ekle

Windows 7 ALL İN ONE [32 Bit-64 Bit] FULL TORRENT

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan antanov
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Bugün Sizlere Windows 7 nin Bütün sürümlerini Torrent Olarak Vericem...

Windows 7 Ultimate Sp1 Türkçe final sürümüdür. Kesinlikle ve kesinlikle orijinal ve Türkçedir, yani kendinden crackli filan değildir, oynanmış ve birileri tarafından cracklenmiş işletim sistemleri benim her zaman miğdemi bulandırır, ve hiç bir zaman böyle bir işletim sistemini bilgisayarıma kurmam kimseye de tavsiye etmem. Yani anlatmak istediğim olay paylaştığım orijinal işletim sistemidir crack işlemini siz kendi elinizle yapacaksınız. Bunun için ayrı olarak aktivasyon dosyası verilmiştir.
Windows 7 kullanmak için çok çok iyi bir bilgisayarınızın olması gerekmiyor, orta halli 1 ghz işlemcili 1 gb ram olan bir bilgisayarda da çok güzel ve performanslı çalışabiliyor, bizzat dell dizistü bilgisayarında denenmiştir herhangi bir yavaşlık ve performans düşüklüğü görülmemiştir.

Önerilen Sistem Gereksinimleri:

# 1 Ghz İşlemci (32-Bit, 64-Bit)
# 1 Gb Ram (32-Bit),
# 2 Gb Ram (64-Bit)
# 16 Gb Boş Disk Alanı (32-Bit),
# 20 Gb Boş Disk Alanı (64-Bit)
# 128mb Ekran Kartı Directx 9 Destekli Ekran Kartı

windows7220111102192601.png

di-94VO.jpg

Tek Sorun Var O da İngilizce Olması Şimdi Onu Nasıl Türkçe Yapacağımızı Göstereyim...

Başlat düğmesini tıklatın ve ardından arama kutusuna Windows Update yazın.
Sonuç listesinde Windows Update'i tıklatın.

Güncelleştirmeleri Microsoft Update kaynağından çevrimiçi olarak denetle'yi tıklatın ve Windows'un bilgisayarınız için en son güncelleştirmeleri aramasını bekleyin.

Güncelleştirme bulunursa İsteğe bağlı güncelleştirmeler hazır'ı tıklatın.

Windows 7 Dil Paketleri altından, yalnızca istediğiniz dil paketini seçin (tümünü yüklemek sürücünüzde çok fazla alan kaplayabilir).

Tamam'ı ve ardından Güncelleştirmeleri yükle'yi tıklatın. Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin. Bilgisayarınızı yeniden başlatmanız da gerekebilir.

İnternetten Gördüğünüz Türkçe Dil Paketlerini İNDİRMEMENİZİ Tavsiye Ediyorum Sorunlarla Karşılaşabilirsiniz En İyisi Windows Update İle Yapmak....AYRICA HİÇ CRACK YAPMANIZA GEREK YOKTUR..SERİAL BİLE İSTEMEYECEKTİR..YANİ KENDİLİĞİNDEN ORJİNALDİR.

Dosya Boyutu:4.22 Gb' dır

VİRÜS SONUCU:

9k=

di-C5OR.jpg

SIRA GELDİ LİNKE:
///SIK SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI

1-Windows Enterprise Nedir?
Enterprisenin Görsellik ve Video Kalitesi Bakımından Ultimate'den Bir Farkı Yoktur Tek Farkı Toplu Lisanslama Özelliği Olmasıdır.Genelde Şirketler Kullanır Windows Enterprisenin.Ultimate nin ise tek lisans özelliği vardır eğer Bir Şirketiniz yoksa Kullanmanızı tavsiye etmem.

2-
x64-x86 nedir?
x64 64 Bittir.x86 32 Bittir.

3-Güncelleştirme yaparsam orjinalliğini kaybedermi?
Hayır Elbette Kaybetmez Şahsen Ben Bütün Güncelleştirmeleri yükledim ve 3 Gündür Orjinal Olarak Sapa Sağlam Bir Şekilde Windows Ultimate 64 Bit Kullanıyorum Yüklerkende Yükledikten Sonrada Serial İstemez.

YORUMLARINIZI EKSİK ETMEYİN LÜTFEN

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri