HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Ben Bir Server Oynuyorum Launcer.exe den girilior bildiğiniz gibi ben oyunu bilgisayardan sildim sonra silme amacım oyunu bırakmamdı neyse işte arkadaşlar sonra bida başliyim dedim oyunu yüklüyorum masaüstünden launcer.exe giriorum Launcer.exe Bulunamadı Hatası Veriyor...
Arkadaşlar Oyunu en az 10 kere silip baştan yükledim gene banamısın demiyor lütfen özel mesaj atın yada duysak1993@turkmmo.com dan bana ulaşın yada yorum atın lütfen arkadaşlar
Arkadaşlar Oyunu en az 10 kere silip baştan yükledim gene banamısın demiyor lütfen özel mesaj atın yada duysak1993@turkmmo.com dan bana ulaşın yada yorum atın lütfen arkadaşlar
Arkadaşlar Ben Bir Server Oynuyorum Launcer.exe den girilior bildiğiniz gibi ben oyunu bilgisayardan sildim sonra silme amacım oyunu bırakmamdı neyse işte arkadaşlar sonra bida başliyim dedim oyunu yüklüyorum masaüstünden launcer.exe giriorum Launcer.exe Bulunamadı Hatası Veriyor...
Eğer 1299 bir PvP server oynuyorsan Launcher'e sağ tıklayıp özellikler>hedef bul>Launcher2.exe den giriş yapmalısın.çoğu (hemen hemen hepsinde bu olay var) Launcher2.exe den girmeden servere giriş yapamıyorsunuz.
Sorun çözülmezse bana Özel Mesaj atınız.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)