Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
rkham City'e başlayacaklara ilk tavsiyem, selefi Arkham Asylum'u oynamış hatta bitirmiş olmaları olacaktır. Önceki oyunla birçok bağlantı var, hatta hikaye ilerlerken doğrudan atıflar mevcut. Oyun a Bruce Wayne olarak başlıyoruz ve kendimizi politikanın içinde buluyoruz. Her zamanki başa bela getiren siyasi işler, Bruce Wayne yani Batman'e de bulaşıyor. Bir anda kendimizi Arkham City'de, Hugo Strange'in yanında buluyoruz. Arkham City, suçlularla dolu bir bölge, Fransa'daki banliyoları düşünebilirsiniz. Gotham'dan ayrı bir şehir ve gözetim altında tutuluyor. Ne kadar belalı adam varsa burada ve neredeyse tamamı da Batman ve Bruce Wayne'den nefret ediyor. Ortada TITAN adlı, Joker'e bulaşan bir virüs var ve Gotham şehri de bu yüzden tehlike altında. Kafamızda birçok soru işareti ve çözülmesi gereken olaylar var. Arkham City, görüp görebileceğiniz en kirli ve "suçlu" şehir.
Şehirde birçok suçlunun olduğunu söyledim. Aslında hepsinin ele başı tanıdık isimler. Hikayede odak noktamız Hugo ve Joker olsa da, dahası da var. Bane, Calendar Man, Catwoman, Harley Quinn, Mr. Freeze, Poison Ivy, The Riddler, Solomon Grundy, The Penguin ve Two Face bunlardan bazıları. Hepsiyle bir şekilde yüzleşeceğinize emin olabilirsiniz ve her biri de hikayeye ustalıkla serpiştirilmişler ki bu noktada Batman: Arkham City'nin hakkını vermek lazım; mükemmel bir hikaye örgüsü var. Her karakter ilgi çekici ve ana senaryo da oldukça sürükleyici.
Şehirde birçok suçlunun olduğunu söyledim. Aslında hepsinin ele başı tanıdık isimler. Hikayede odak noktamız Hugo ve Joker olsa da, dahası da var. Bane, Calendar Man, Catwoman, Harley Quinn, Mr. Freeze, Poison Ivy, The Riddler, Solomon Grundy, The Penguin ve Two Face bunlardan bazıları. Hepsiyle bir şekilde yüzleşeceğinize emin olabilirsiniz ve her biri de hikayeye ustalıkla serpiştirilmişler ki bu noktada Batman: Arkham City'nin hakkını vermek lazım; mükemmel bir hikaye örgüsü var. Her karakter ilgi çekici ve ana senaryo da oldukça sürükleyici.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)