- Konular
- 44
- Reaksiyon Skoru
- 261
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 12 Gün
- Başarım Puanı
- 112
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Avira - avast - ıobit malware fighter virüs buldu ben yalan söylemiyorum konuyu kilitleyin lütfen ben kimseyide çekememezlik yapmam. benim pc sağlam başkasının pc si güvenlik bakımından kötü ise pc'ye eder bu virüs ler benden söylemesi isterseniz kapayın isterseniz kapamayın ama KİMSE İNDİRMESİN ! yorumlara baktım indirmicektim meraktan indirdim virüs varmış.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 34
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
anlatınki nasıl calıstıracagımı bizde calıstırak ben xp kullanıyorum çalısmıyor
- Konular
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ahhahahaa sazan.avi
exe ye tıkladığınızda bir şey çıkmıyorsa ya proda sorun vardır yada o bir virüstür
system 32 dosyalarına sızdığındanda silemezsiniz muhtemelen antivirüste truva atı diyordur eğer exe ye bastıysanız ilk önce internet bağlantısını kapatın 2. olarak elinizdeki tüm anti virüslerle ilgisayarıızı taratın bulunan virüsleri karantinaya almayın hemen silin eğer hiç virüs bulmadıysa görev yöneticisinden işlemler ve hizmetlerde göze batan kaynağı bilinmeyen cpu ve bellek kullanımı çok az olan bir prog arayın bulduğunuzda dosyaya gidin sonra işlemi durdurun ve silin eğer silemiyorsanız format kaçıılmaz.
edit: haa unutuyordum bunların dışında 1 altarnatif var eğer dosyayı açtıysanız ve hiç bir şey çıkmadıysa ve pc yi daha kapamadıysanız pc yi arkadaki şartelden kapatın güç kaynağını direkt kapattığınızdan
en son yapılan işlemleri kaydetmeyecek yani siz dosyayı indirmemiş ve açamış olacaksınız tabi virüs çok iyi yazılmışsa bu etki etmez 
exe ye tıkladığınızda bir şey çıkmıyorsa ya proda sorun vardır yada o bir virüstür
system 32 dosyalarına sızdığındanda silemezsiniz muhtemelen antivirüste truva atı diyordur eğer exe ye bastıysanız ilk önce internet bağlantısını kapatın 2. olarak elinizdeki tüm anti virüslerle ilgisayarıızı taratın bulunan virüsleri karantinaya almayın hemen silin eğer hiç virüs bulmadıysa görev yöneticisinden işlemler ve hizmetlerde göze batan kaynağı bilinmeyen cpu ve bellek kullanımı çok az olan bir prog arayın bulduğunuzda dosyaya gidin sonra işlemi durdurun ve silin eğer silemiyorsanız format kaçıılmaz.edit: haa unutuyordum bunların dışında 1 altarnatif var eğer dosyayı açtıysanız ve hiç bir şey çıkmadıysa ve pc yi daha kapamadıysanız pc yi arkadaki şartelden kapatın güç kaynağını direkt kapattığınızdan
en son yapılan işlemleri kaydetmeyecek yani siz dosyayı indirmemiş ve açamış olacaksınız tabi virüs çok iyi yazılmışsa bu etki etmez 
Son düzenleme:
- Konular
- 25
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 9 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 73
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
Ahhahahaa sazan.aviexe ye tıkladığınızda bir şey çıkmıyorsa ya proda sorun vardır yada o bir virüstür
system 32 dosyalarına sızdığındanda silemezsiniz muhtemelen antivirüste truva atı diyordur eğer exe ye bastıysanız ilk önce internet bağlantısını kapatın 2. olarak elinizdeki tüm anti virüslerle ilgisayarıızı taratın bulunan virüsleri karantinaya almayın hemen silin eğer hiç virüs bulmadıysa görev yöneticisinden işlemler ve hizmetlerde göze batan kaynağı bilinmeyen cpu ve bellek kullanımı çok az olan bir prog arayın bulduğunuzda dosyaya gidin sonra işlemi durdurun ve silin eğer silemiyorsanız format kaçıılmaz.
kardeş böyle konulari hortlatmak için ne yapiyorsun anlamiyorum,Neyin kafasindasin? :m08:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...