Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Darkorbit Hacker Tools v4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan f1raTo6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 67
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Avira - avast - ıobit malware fighter virüs buldu ben yalan söylemiyorum konuyu kilitleyin lütfen ben kimseyide çekememezlik yapmam. benim pc sağlam başkasının pc si güvenlik bakımından kötü ise pc'ye eder bu virüs ler benden söylemesi isterseniz kapayın isterseniz kapamayın ama KİMSE İNDİRMESİN ! yorumlara baktım indirmicektim meraktan indirdim virüs varmış.

anlatınki nasıl calıstıracagımı bizde calıstırak ben xp kullanıyorum çalısmıyor

Ahhahahaa sazan.avi :D exe ye tıkladığınızda bir şey çıkmıyorsa ya proda sorun vardır yada o bir virüstür :D system 32 dosyalarına sızdığındanda silemezsiniz muhtemelen antivirüste truva atı diyordur eğer exe ye bastıysanız ilk önce internet bağlantısını kapatın 2. olarak elinizdeki tüm anti virüslerle ilgisayarıızı taratın bulunan virüsleri karantinaya almayın hemen silin eğer hiç virüs bulmadıysa görev yöneticisinden işlemler ve hizmetlerde göze batan kaynağı bilinmeyen cpu ve bellek kullanımı çok az olan bir prog arayın bulduğunuzda dosyaya gidin sonra işlemi durdurun ve silin eğer silemiyorsanız format kaçıılmaz.

edit: haa unutuyordum bunların dışında 1 altarnatif var eğer dosyayı açtıysanız ve hiç bir şey çıkmadıysa ve pc yi daha kapamadıysanız pc yi arkadaki şartelden kapatın güç kaynağını direkt kapattığınızdan :D en son yapılan işlemleri kaydetmeyecek yani siz dosyayı indirmemiş ve açamış olacaksınız tabi virüs çok iyi yazılmışsa bu etki etmez :)

Son düzenleme:
Ahhahahaa sazan.avi :D exe ye tıkladığınızda bir şey çıkmıyorsa ya proda sorun vardır yada o bir virüstür :D system 32 dosyalarına sızdığındanda silemezsiniz muhtemelen antivirüste truva atı diyordur eğer exe ye bastıysanız ilk önce internet bağlantısını kapatın 2. olarak elinizdeki tüm anti virüslerle ilgisayarıızı taratın bulunan virüsleri karantinaya almayın hemen silin eğer hiç virüs bulmadıysa görev yöneticisinden işlemler ve hizmetlerde göze batan kaynağı bilinmeyen cpu ve bellek kullanımı çok az olan bir prog arayın bulduğunuzda dosyaya gidin sonra işlemi durdurun ve silin eğer silemiyorsanız format kaçıılmaz.

kardeş böyle konulari hortlatmak için ne yapiyorsun anlamiyorum,Neyin kafasindasin? :m08:

ahahhaha :D pc ekranından biraz uzakta olduğumdan 3 ü 8 gibi görmüşüm :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri