noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Telif Hakkı İhlali

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kopser13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 435
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar ben bir oyunda herkeze bedava orijinal cd key vericektim isteyenlere ama forumun şu kuralından dolayı konum kapatılmış.

"Telif hakkı ihlali içeren crack, mp3, warez gibi içerikleri paylaşmak yasaktır."

tamam doğru bir kural ama dikkat ederseniz ben telif hakkı ihlali yapmadığımı düşünüyorum çünkü cd key orijinal yani farzedin ben o oyunu gidip para ile kutusunu satın alıyorum kutusunu açıyorum arkasından çıkan cd keyi forumda isteyenlere özelden gönderiyorum sizce bu telif hakkı ihlali olur mu ?Bence olmaz çünkü ben o oyunu yapanlara para ödüyorum ve orijinal olarak alıyorum oyunu sahte değil yani evet sizin görüşlerinizi alayım..

Kurallarda o tür paylaşım yasaklanmışsa, konuyu açmanız yasaktır ve açtığınız taktirde işlem yapılır. İstediğiniz kişiye vermek için forum yerine, msn,facebook vs. iletişim ağlarını kullanmanız yararlı olacaktır.
Tekrarlıyorum 'Telif Hakkı İçeren' başlığına aykırı paylaşım yapmak tamamen yasaklanmıştır.

Dostum bak ben gidip CD'yi orjinal aldım ve orjinal CD Key veriyorum demişsin.Tamam kod orjinal CD'de orjinal ama sen o Key'i bedava olarak insanlara yayarsan korsancılık yapmış olursun.Sen para ver git kodu al içinden kodu bedavaya internette yay.O zaman ne anlamı var piyasada satılan orjinal oyunların.Birisi gitsin bir tane alsın kodu kullanalım hep birlikte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri