noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

35alsancak|Tüm paylaşımlarım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 35alsancak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 56
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

--- Başarılar Dilerim ---​

Teşekkürler +rep verdim

Umarım uzman olursun başarılar :f48:

Rep vermezsen bozuşuruz bak :m06:

Kurallara uygun Başarılar.

İnşallah Uzman Üye Olursun ;

Başarılar Diliyorum

+Rep Verebilirsin !

Kötü Olmaz

Buyur Oku Belki Yararlı Olur Senin İçin ;

Uzman Üye Olmak İçin Ne Yaparım [LoneLyDay Saolsun]

Kod:
Herkese iyi forumlar, Forumumuz gün geçtikçe büyüyor ve genellikle (her zaman değil) "Ayda 1 sefer" Uzman alımları oluyor. Ben bu konumda sizlere yaptığınız hataları, bu hataları nasıl telafi edeceğinizi, ipuçları ve bir kaç öneri sunacağım. 

Yanlış 1: Yazı Boyutu
Arkadaşlar yazılarınızın boyutunu büyük yapmayın. Bunu söylememin birkaç nedeni var;
Yazı tipiniz zevkinize göre ayarlanabilir, fakat yazı boyutunda çok aşırıya kaçıyorsunuz, bu konunuza verilen cevap sayısını azaltır
Yanlış 2: CTRL+C
Genellikle konu başlıklarında "Her yoruma +rep" gibi ibareler mevcut. Tamam bu uygulama bir strateji olarak kabul edilebilir, lakin;
Her konuya "Teşekkürler", "Başarılar", "Güzel konular" gibi yorumlar yapan arkadaşlarımız var bu sizin samimi olmadığınız gibi bir hava yaratır ve sizin konunuza gelen cevap da o kadar samimi olmaz, CTRL+C yerine ortalama 7-10 saniyenizi ayırarak içten bir yorum yazabilirsiniz
Yanlış 3: Türkçe
Bu yanlışı forumda yapan çok. Arkadaşlar bizim dilimiz Türkçe'dir. Neden 

"Teşekkürler Fatih, çok yararlı bir konu hazırlamışsın, bayağı bilgilendirici"
Gibi bir yorum yapmak varken..
Thx Knxs ChoQ qséL knU
Şeklinde yorumlar yapıyorsunuz? Bu yorumlar sizi uzman olmaktan bir hayli uzaklaştırır.

Yanlış 4: Ziyaretçi Mesajları
"Tüm paylaşımlarıma yorum atar mısın? Şimdiden teşekkürler." Bu yazıyı artık hemen hemen her profilde görür oldum. Arkadaşlar birilerinden zorla yorum istemeyin, insanların içinden geliyorsa zaten yorum yapılır.

Yanlış 4: Doğru Bildiğimiz Yanlış
Forumda şöyle bir önyargı var "Ben (x) kadar konu açarsam uzman olurum" Hayır olamazsınız. Çok açılan ama alıntı olan konunun pek bir anlamı yok. Rakamları sadece örnek veriyorum;

400 Tane alıntı konunuz olacağına
40 Tane kendi emeğiniz konu olsun..

Yanlış 5: Sürekli Israr Etme

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri