Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Mrb ,
Arkadaşlar Bende Metin2 Tr ye Sorunsuz Giriyor Fakat Pvp Yükleyince Girmiyor Pack Hatası Felan Sandım Rootları Değiştirdim Ama Gene Olmadı.
Problemim Şu ; Otopacke Tıklıyorum Doluyor Ama Oyuna Başlat Diyince Hiçbirşey Açılmıyor Nedeni Ne Olabilir Acaba Yardım Ederseniz Sevinirim...
Arkadaşlar Bende Metin2 Tr ye Sorunsuz Giriyor Fakat Pvp Yükleyince Girmiyor Pack Hatası Felan Sandım Rootları Değiştirdim Ama Gene Olmadı.
Problemim Şu ; Otopacke Tıklıyorum Doluyor Ama Oyuna Başlat Diyince Hiçbirşey Açılmıyor Nedeni Ne Olabilir Acaba Yardım Ederseniz Sevinirim...
Metin2'yi sil baştan kur sonra pvp'deki dosyaları oldugu gibi Metin2'nin içine at genelde bu kesin çözümdür.
Metin2'yi sil baştan kur sonra pvp'deki dosyaları oldugu gibi Metin2'nin içine at genelde bu kesin çözümdür.
Kardeşim Kaç Haftadan Beri Uğraşıyorum Denemediğim Yol Kalmadı.. Genede Yorumun İçin Teşekkürler..
Kardesim bendede aynı sorun vardı torrentsiz giriş yapıyorum.PvP yükledim pack/index hatası alıyorum.
nese kardesim torrentsiz giriş yparsan cözülür..
Kardesim bendede aynı sorun vardı torrentsiz giriş yapıyorum.PvP yükledim pack/index hatası alıyorum.
Kardeşim Yorumun İçin Çok Teşekkür Ederim Deneyecem İnş. Olur.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)