Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaslar şans eseri buldum bunu forumlarada baktım gerçekten yok googleden bıle arastırdım yokdu.
Daha once karabab bi konu paylasmıs ama o konu bunun gibi deildi bu daha pratik daha kolay ve daha çok işe yarıyor.
Oyunda Türkçe ve ya ozel karakterle İ Ö ç ı [] ¿ ► ¿ ú ó gibi özel karaktele char acıyor ve gmler bunu banlayamıyorlar.
veya ustune degısıklık yapabmıyorular.
Bu sistem sayesınde bunu tamamen enegellıyorsunuz. Özel karakterle char acılmıyor.
Alıntıdır.
Şimdi Resime bakmanız yeterli.
Ve Bitti Arkadaşlar. Hayırlı Uğurlu Olsun
Not: +REP VE YORUMLARINIZI EKSİK ETMEYİN. ALINTIDIR SAYGILARIMLA Umut936 Fark Yaratır Kolay Gelsin İyi forumlar.
Daha once karabab bi konu paylasmıs ama o konu bunun gibi deildi bu daha pratik daha kolay ve daha çok işe yarıyor.
Oyunda Türkçe ve ya ozel karakterle İ Ö ç ı [] ¿ ► ¿ ú ó gibi özel karaktele char acıyor ve gmler bunu banlayamıyorlar.
veya ustune degısıklık yapabmıyorular.
Bu sistem sayesınde bunu tamamen enegellıyorsunuz. Özel karakterle char acılmıyor.
Alıntıdır.
Şimdi Resime bakmanız yeterli.
Ve Bitti Arkadaşlar. Hayırlı Uğurlu Olsun

Not: +REP VE YORUMLARINIZI EKSİK ETMEYİN. ALINTIDIR SAYGILARIMLA Umut936 Fark Yaratır Kolay Gelsin İyi forumlar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)