C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

KraLLonca1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DaTaLa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

bu arada resimde söylüyorum senle lonca savaşı yapalım diyorum kabul etmiyor bende arkadaşımın loncasıyla savaşıyorum. 1 kere savaştım. ondanda 150 puan geldi :Pzaten kendi savaşsa :D

holly lafı sana demedim. MaviAzrail ve legend1717'ye dedim. zaten maviazraile ban attırdım 30 gün yok. öbürü de oyuna girmiyor.

bana bişi diyemezsn zaten ;)

DATALA ARENAYA GELEMİYORSAN ÇÖL ORTASI ALAN SAVAŞI BANA UYAR :) YANİ DİCEM O Kİ KENDİ KÖYÜNDE ZATEN LAGDAN POT BİLE BASAMIYORKEN SEN SAVAŞ ATIYORSUN ŞUDA Bİ GERÇEKKİ BEN ORDA 2 KŞİYE KAFA TUTARKEN TEK DALARKEN SEN GELİP VURUP KAÇIYOR TEK KALINCADA DUR VURMA DİYORSUN... umarm anlayan anlamıştır :)

ulan pot basamıyormuş :D pot dayanmıyordu lan sana :D bi kere lag vb. sorun yaşayan sen değilsin çölde vb. de ne olduğunu biliyorsun bana. sonra ben adamım erkeğim diye konuşuyon. suramla ws ye geldiğim zaman ne olduğunu ben söylemeyeceğim. madem adamsın ne oluyor söyle o durumlarda. çöle ws geldiğimde ne olduğunu söylesene. lafı kıvırıyon karı gibi.

neyi kıvırıyormuşm:D geldim 2-0 oldu bişi yapamadn kaçtın :D halada konuşuyorsn bişey yapıomş gbi ya helal sna :D seni yetiştiren evebeynlere :D

bırak bu yaşanları çölde net gitti yalan mı? ne b.çözme atabildim ne pot basabildim. net 1dk sonra geldi anca. yerdeydim. sonra kalktım 1 çözme attım 2. yi atıyordum gerisinden haberim yok. sonra net gelmedi oyundan attı geri girdim. ve sen ona 2-0 diyorsun ve bide kaçmışım.
ben sana bir şey demiyorum benimle muhattap olma. oyun içinde ve forumda benimle ilgili bir şey söyleme. diyodun ben adamım falan adamlığımı gör senin adamlığın yalan :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri